Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 dzieki krolu moze te twoje kolezanki mnie na nocleg przyjma :gwizdanie: tak weźmie cię ta co "śmierdzi" :polew:
OKO Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 I znów stanley poleegł w walce o kompa :polew:
krolu Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 była opcja, nawet opcja żeby dziś do spiża iść :gwizdanie: :gwizdanie: no tak jak się mieszka w katosach to można w każdej chwili wyskoczyć :gwizdanie: a co ja biedne dziecko 3 h komunikacją miejską 20 zł na taksówkę weź i po kłopocie ...
diman Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Diman to imprezowy chłopak jak moż nie iść- najwyżej nocleg się gdzieś załatwi :wink4 no chyba że tak :polew: Diman jak na swój wiek to i tak jest imprezowy i się dobrze trzyma :polew: kedzior troche pojechales
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 I znów stanley poleegł w walce o kompa :polew: wydaje Ci się, hehe
akjam Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 ...a zabieracie kobitki?? nie buehehehehehehe :polew: :polew: :polew: coś czuję że dzisiaj śpisz na kanapie Basia zaśnie i ide w miasto pany spokojnie u mnie jest kryzys nie prowokujcie prosze :polew: :polew: P.S. Przecież nie da sie tego ogarnąć! Uwaga - podczas pisania wysłano 8 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Wyluzujcie!!!!! :gwizdanie: :>
diman Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 dzieki krolu moze te twoje kolezanki mnie na nocleg przyjma :gwizdanie: tak weźmie cię ta co "śmierdzi" :polew:
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 dzieki krolu moze te twoje kolezanki mnie na nocleg przyjma :gwizdanie: tak weźmie cię ta co "śmierdzi" :polew:
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Diman to imprezowy chłopak jak moż nie iść- najwyżej nocleg się gdzieś załatwi :wink4 no chyba że tak :polew: Diman jak na swój wiek to i tak jest imprezowy i się dobrze trzyma :polew: kedzior troche pojechales wszystko na żartyy
OKO Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Z pojazd z napisem TAXI na dachu to mnie niestać Diman to imprezowy chłopak jak moż nie iść- najwyżej nocleg się gdzieś załatwi :wink4 no chyba że tak :polew: Diman jak na swój wiek to i tak jest imprezowy i się dobrze trzyma :polew: kedzior troche pojechales uderz w stół a nożyce się odezwą I znów stanley poleegł w walce o kompa :polew: wydaje Ci się, hehe tylko się nie kłucić o głupi komputer :polew:
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 ...a zabieracie kobitki?? nie buehehehehehehe :polew: :polew: :polew: coś czuję że dzisiaj śpisz na kanapie Basia zaśnie i ide w miasto pany spokojnie u mnie jest kryzys nie prowokujcie prosze :polew: :polew: P.S. Przecież nie da sie tego ogarnąć! Uwaga - podczas pisania wysłano 8 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Wyluzujcie!!!!! :gwizdanie: :> Akjam, bez piwa się nie da, ja to dzisiaj biorę na spokojnie ale ostatnio
Seski Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 ej ja spadam stad... ide spac bo przedchwila wrocilem z wawy i nie bardzo kumam cos w tym tempie to narazie...
diman Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Diman to imprezowy chłopak jak moż nie iść- najwyżej nocleg się gdzieś załatwi :wink4 no chyba że tak :polew: Diman jak na swój wiek to i tak jest imprezowy i się dobrze trzyma :polew: kedzior troche pojechales wszystko na żartyy wiem luz
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 ej ja spadam stad... ide spac bo przedchwila wrocilem z wawy i nie bardzo kumam cos w tym tempie to narazie... bye
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Akjam poprostu klikaj do skutku i jak wyślesz to wtedy nadrabiaj co było pisane
Seski Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 spamujecie forum zaraz was strzele z tylka do moderatora
OKO Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Gonimy Gliwice panowie licznik bije w zarotnym tepie Jak w RS4
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 ej ja spadam stad... ide spac bo przedchwila wrocilem z wawy i nie bardzo kumam cos w tym tempie to narazie... a cóż ty tam robiłeś
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Akjam poprostu klikaj do skutku i jak wyślesz to wtedy nadrabiaj co było pisane true
Rekomendowane odpowiedzi