Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 widzę żę elita sie bawi dowiedziałeś sie wkońcu co tam za silnior siedzi w tym kuzynowozie ? 1.9 116 niech przyjedzie na spot , bo mi sie wydaje , że jednak dobrze usłyszałem to może jednak lepiej żeby nie wiedział że miał swap-a bo dość ciekawie wyporzony grzane fotele temp średnia nawi xenon napewno lepij niż moja to się z nim zamień :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 22:53_________________________________________________ przyznać się, kto ostatnio był w Zieloej Górze? a co się stało
Maxito Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 aż strach odejść się wylać bo zaś 5 ston będzie w d*pie :polew:
keżor Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Opublikowano 10 Lutego 2010 kędzior dojebany avatar , widze , że masz cały SET
OKO Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 nie ja aż strach odejść się wylać bo zaś 5 ston będzie w pupie :polew: a ja mam iść jeszcze do garażu
Maxito Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 widzę żę elita sie bawi dowiedziałeś sie wkońcu co tam za silnior siedzi w tym kuzynowozie ? 1.9 116 niech przyjedzie na spot , bo mi sie wydaje , że jednak dobrze usłyszałem to może jednak lepiej żeby nie wiedział że miał swap-a bo dość ciekawie wyporzony grzane fotele temp średnia nawi xenon napewno lepij niż moja to się z nim zamień :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 22:53_________________________________________________ przyznać się, kto ostatnio był w Zieloej Górze? a co się stało kędzior widzę że zdjęcie z ostatnie imprezy umieściłeś czy to autoportret ??? :polew: :polew:
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Kędzior, wklej tego co Ci kiedyś wysłałem
diman Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 nie ja aż strach odejść się wylać bo zaś 5 ston będzie w pupie :polew: a ja mam iść jeszcze do garażu a ja na parking- pierdziele niech biora :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 kędzior dojebany avatar , widze , że masz cały SET Homer to jeden z moich ulubieńców Stanley ja siedzę grzecznie w domu a o co biega bom ciekaw?
Maxito Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 nie ja aż strach odejść się wylać bo zaś 5 ston będzie w pupie :polew: a ja mam iść jeszcze do garażu to dzis na forum juz nie wchodź bo sie tylko wkur.... :polew:
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 szaleństwo się robi, zmiany nicków, brak cyferek, pedały, spalone wiadra... masakra :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 22:59_________________________________________________ kędzior dojebany avatar , widze , że masz cały SET Homer to jeden z moich ulubieńców Stanley ja siedzę grzecznie w domu a o co biega bom ciekaw? ??? coś ominąłem ? czy to jakaś propozycja
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 hehe Max to autoportret Oko nom login mam zmieniony od popołudnia już :gwizdanie: avatarka zmieniłem przed chwilą Stanley chodzi ci o mój kolejny autoportret? :polew:[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 23:02_________________________________________________Stanley pytałem o co chodziło z tą Zg
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 nic nie widać coś ci się nieudało co żeś lampą po oczach przywalił ? ch*uja widzę
Maxito Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 kędziorek jak te cyferki wyautowałeś???
OKO Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 nie ja aż strach odejść się wylać bo zaś 5 ston będzie w pupie :polew: a ja mam iść jeszcze do garażu to dzis na forum juz nie wchodź bo sie tylko wkur.... :polew: f*ck już nie robie błędów i nie czytam zaległości nie ja aż strach odejść się wylać bo zaś 5 ston będzie w pupie :polew: a ja mam iść jeszcze do garażu a ja na parking- pierdziele niech biora :gwizdanie: A co tam masz jak co to ja podjade :> po co ma iść w obce ręce :polew: [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 23:06_________________________________________________ a tak jest zaraz jak wyjdę z kąpieli :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 kędziorek jak te cyferki wyautowałeś??? napisałem do Hugo czy mógł by zmienić mojego logina
Maxito Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 nic nie widać coś ci się nieudało co żeś lampą po oczach przywalił ? ch*uja widzę a ty widzisz co kedziorek wkleił? wcześniej tak ładnie wklejał
Rekomendowane odpowiedzi