oprych Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 na pozegnanie ide wiec raczej do poniedziałku nie bede w stanie nawet myśleć a co dopiero jechac autkiem
oprych Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Ten gościu który robi pożegnanie nauczył mnie wielu przydatnych rzeczy w pracy Ostatnio jak popilismy to hajtałem się z jego córa przez telefon wiec będzie wesoło co nie zmienia faktu że będzie grubo
Miszka82 Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Tylko, ze przy Waszych autach i wypasach wstyd sie bedzie zjawiac, ewentualnie podjade golfem - ten juz troche bardziej moze Wam "przypasuje" Nie liczą się samochody tylko ludzie. ta jasne Ucho ja dopiero wlazłem na chatę odpuszczam to piwo
ucho.77 Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Ucho ja dopiero wlazłem na chatę odpuszczam to piwo ja też na chacie siedzę jak z maleństwem?
pajda Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Tylko, ze przy Waszych autach i wypasach wstyd sie bedzie zjawiac, ewentualnie podjade golfem - ten juz troche bardziej moze Wam "przypasuje" Nie liczą się samochody tylko ludzie. TRUE PS. ucho kiedy rezamy ? furka gotowa
ucho.77 Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 PS. ucho kiedy rezamy ? furka gotowa sobota
pajda Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 PS. ucho kiedy rezamy ? furka gotowa sobota sii
KoJ@K Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Noooo i jak tu podjechac zwyklym biednym golasem, do aut w ktorych co tydzien sa dokladane co raz to grubsze i grubsze fanty.
ucho.77 Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 a alkoholizujemy się przy okazji Noooo i jak tu podjechac zwyklym biednym golasem, do aut w ktorych co tydzien sa dokladane co raz to grubsze i grubsze fanty. przyjedziesz kilka razy i złapiesz bakcyla Później będziesz wyglądał jak każdy szczęśliwy posiadacz tzn:spodnie porwane,słoma z butów.Bo cała kasa na mody
pajda Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Noooo i jak tu podjechac zwyklym biednym golasem, do aut w ktorych co tydzien sa dokladane co raz to grubsze i grubsze fanty. nie panikuj tylko przyjeżdżaj na spota ! a alkoholizujemy się przy okazji przecież ja nie piej
ucho.77 Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 a alkoholizujemy się przy okazji przecież ja nie piej oplułem monitor
tomaszstn Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 a alkoholizujemy się przy okazji Noooo i jak tu podjechac zwyklym biednym golasem, do aut w ktorych co tydzien sa dokladane co raz to grubsze i grubsze fanty. przyjedziesz kilka razy i złapiesz bakcyla Później będziesz wyglądał jak każdy szczęśliwy posiadacz tzn:spodnie porwane,słoma z butów.Bo cała kasa na mody Tak, jeszcze mu Miron kredyt załatwi na resztę życia i już będzie w pełni szczęścia
Multis Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Co tam chlory... nikt nie pije ? Ja w robo to rozgrzeszony. Ale za to o 6 AM Oprych, cały czas zapominam taili zabrac do robo, ale zaraz pokopie w sprzętach...
tomaszstn Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 I ja więc jest czas aby na forum posiedzieć
Multis Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Kurwin , jeszcze mi nowy podnośnik szyby sie rozplatał , ech.
Rekomendowane odpowiedzi