Miszka82 Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Miszka bierz bo nie ma pdc http://allegro.pl/zderzak-tyl-audi-s4-b6-kombi-i4687575267.html s4 mi nie leży
akjam Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Zbieram się na mecz. Wyprawa do stolicy
secio84 Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Było miło Stolik i cala reszta pierwsza klasa prowizorki są zarabiate. taka sytuacja
tomaszstn Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 taka sytuacja A kolegi to nie warto zaprosić??????
Ravu Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Mecz za 20 minut. POOOOOLLLLSSSKAAAAAAA !!
pajda Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 taka sytuacja A kolegi to nie warto zaprosić?????? spokojnie, jeszcze ten dzień nadejdzie, jeszcze bedziesz miec okazje żeby choinki zażygać Zbieram się na mecz. Wyprawa do stolicy ale ci zazdroszcze , chciało by się to na żywo zobaczyć PS. dzięki za info o bilecie , ale nie dałem rady jechać może bedzie jeszcze okazja Niemców na żywo zobaczyć
Miszka82 Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 za***isty stół Pajda - poważnie piszę j**ane piwosze
oprych Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Multis jest sprawa zamontowałem działa ale nadal jakoś tak dziwnie brzęczy tylko tak minimalnie w skali 1 do 10 - 2, a wcześniej przed poprawką w skali od 1 do 10 - 9 a nie wiem jak było u ucha czy tez lekko brzęczało Ucho mam pytanie przełącznik regulacji lusterek ma 3 pozycje Góra (czyli zero ) prawo lewo (regulacja) Dół ( składanie lusterek) i teraz pytanie żeby poprawnie działało musi być na dół (składanie ) czy góra (zero) bo na moje oko musi być cały czas na dół czyli składanie lekko zgłupiałem
Multis Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Stół wielofunkcyjny którego nie żal... Multis jest sprawa zamontowałem działa ale nadal jakoś tak dziwnie brzęczy tylko tak minimalnie w skali 1 do 10 - 2, a wcześniej przed poprawką w skali od 1 do 10 - 9 a nie wiem jak było u ucha czy tez lekko brzęczało Ucho mam pytanie przełącznik regulacji lusterek ma 3 pozycje Góra (czyli zero ) prawo lewo (regulacja) Dół ( składanie lusterek) i teraz pytanie żeby poprawnie działało musi być na dół (składanie ) czy góra (zero) bo na moje oko musi być cały czas na dół czyli składanie lekko zgłupiałem Cały czas na dół, czyli tak jak ori skladanie, co do brzeczenia to miernik i mierzyć napięcia. coś jest nie tak, Odepnij ostatni przewód z luster ten z czujnika przełamania i zobacz czy coś się zmieni.
oprych Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Jak wypne z centralnego zamka czyli 9 albo 6 to przestaje A mgr narazie tak jeździć nic się nie stanie jakoś nie mam natchnienia iść teraz do auta
pajda Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 za***isty stół Pajda - poważnie piszę j**ane piwosze no i narazie nasi nic ciekawego nie pokazali 0-0
secio84 Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 A liczysz na to ze pokażą To nie siatkarze tylko. . . .
oprych Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Jak to nic ciekawego przecież jest remis
oprych Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 dali rade nawet wygrać ale akjama nie było widać
turzol Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 k**wa myślałem że nigdy tego nie dożyje
Rekomendowane odpowiedzi