tomaszstn Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Bierz UŻ Nie w tych ujowych czasach A co, źle coś?
koziol992 Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Hi Ma ktoś może na zbyciu wkład lewego lustra do b5 lift? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Malec Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Panowie czy ktoś się orientuje gdzie można kupić w okolicy Katowic kabel koncentryczny 150 Ohm ewentualnie jaki kabel można puścić z radia do anteny? Na oryginalnym gdzieś mi ucieka 12v do wzmacniacza i nie odbiera mi fm
oprych Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Jest ktoś w okolicach kto mi polerke wykona po kosztach?
Miszka82 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Jest ktoś w okolicach kto mi polerke wykona po kosztach? jedź na 3 Garby
oprych Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Ty chyba jesteś trzeźwy Edytowane 3 Listopada 2014 przez oprych
akjam Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Jest ktoś w okolicach kto mi polerke wykona po kosztach? jedź na 3 Garby DObrze robią?
pajda Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Panowie czy ktoś się orientuje gdzie można kupić w okolicy Katowic kabel koncentryczny 150 Ohm ewentualnie jaki kabel można puścić z radia do anteny? Na oryginalnym gdzieś mi ucieka 12v do wzmacniacza i nie odbiera mi fm P.M.Bud katowice http://www.pmbud.com.pl/
Multis Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Panowie czy ktoś się orientuje gdzie można kupić w okolicy Katowic kabel koncentryczny 150 Ohm ewentualnie jaki kabel można puścić z radia do anteny? Na oryginalnym gdzieś mi ucieka 12v do wzmacniacza i nie odbiera mi fm 75 ohm w kato masz kilka sklepow. W tychach nowyelektronik.
Rekomendowane odpowiedzi