akjam Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Rano dzialeczka ??? może wpadnę na chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 pochwalony Rano dzialeczka ???może wpadnę na chwilę Ja jade za 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 FV mi jest jakoś nie potrzebna A ceny? a nie wiem, tak z d*py Ci nie powiem nie chodzi o samą FV, a o gwarancję.... a słyszałem, że z gwarancją u Kuby różnie ( ale to tylko plotki ) no i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Psyt :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Psyt piwko i zabieram się za wymiane o-ringów na pompkach Turzola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Psyt piwko i zabieram się za wymiane o-ringów na pompkach Turzola tylko co by się korekcje zgadzały to psyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Nic się nie martw , będziesz Pan zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Horneth, ogarniasz takie coś jak wtryski? chciałbym wyciągnąć u siebie 3 sztuki i wymienić podkładki a nie znam ogarniętego gościa który zrobi to bez kolejnej wpadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 No to psyyyyyt wareczka. Ucho. Wróciłeś z wigilii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Pucek ogarniam. Pompki gotowe - straty - ubrudzony dywan z oleju ... jak moja to zobaczy to mi łeb upierdzieli hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Pucek ogarniam. Pompki gotowe - straty - ubrudzony dywan z oleju ... jak moja to zobaczy to mi łeb upierdzieli hahah W salonie robisz?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Nie w pokoju kaj mam kompa ale sytuacja opanowana , benzyna ekstrakcyjna dobra na wszystko Edytowane 20 Grudnia 2014 przez Horneth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Nie w pokoiku kaj mam kompa ale sytuacja opanowana , benzyna ekstrakcyjna dobra na wszystko Ja mam warsztat w sypialni... Taki podwójmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Za dawnych czasów jak bawiłem się piździki motocykle to robiłem w pokoju remonty silników ... mama miała dostać białej gorączki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 No to psyyyyyt wareczka. Ucho. Wróciłeś z wigilii? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 U kumpla rozebralismy i złożyliśmy silnik z wartburga. W kuchni. A także pompe wspomy ze audi cc100 z silnika 2.2 . Pikne czasy... No to psyyyyyt wareczka. Ucho. Wróciłeś z wigilii? takTo czemu nie walimy gdzies w knajpie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi