Multis Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Do Multis ile karpi zabrać Ja też coś mam. Więc wedle uznania...
Ravu Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) ZDROWYCH, WESOŁYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH ŻYCZĘ. DUŻO KASY NA REZENKA TEŻ Zdrowie bez pssst SOPLICA ŚLIWKOWA Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Ravu
Multis Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Do Multis ile karpi zabrać Te szczupły. Na 17:30.
Miszka82 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 widać, że Ucho wali całe święta, przed chwilą przejeżdżałem obok jego chaty i auto całe zasypane śniegiem chyba już 4 dzień ciągle w jednym miejscu stoi ja czekam na gości za jakieś 30min i zaczynam walenie w kocioł
ucho.77 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Dziennie ruszane, Turzol od której działacie jutro?
H4mm3R Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 po świętach może już ogarnę sprawę zakupu więc po nowym roku powinien pojazd wrócić do żywych, a co masz coś ? Nie bardzo, co Barts powiedział na silnik, są inne pod manuala?
Multis Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Grubcio wychimy Że co??? No to zdrowie....
Multis Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jak wszyscy. Jak tylko ja i ucho.... Zdrowie...
Miszka82 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 po świętach może już ogarnę sprawę zakupu więc po nowym roku powinien pojazd wrócić do żywych, a co masz coś ? Nie bardzo, co Barts powiedział na silnik, są inne pod manuala? multi i manual różnią się wiązką przy skrzyni i komputrem, ale do mojego lepiej nie dawać nic mocniejszego ze względu na skrzynię FSD btw ale bania ledwo ogarniam klawiaturę jeszcze jutro, później sylwester i od nowego roki nic - basta
H4mm3R Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 po świętach może już ogarnę sprawę zakupu więc po nowym roku powinien pojazd wrócić do żywych, a co masz coś ? Nie bardzo, co Barts powiedział na silnik, są inne pod manuala? multi i manual różnią się wiązką przy skrzyni i komputrem, ale do mojego lepiej nie dawać nic mocniejszego ze względu na skrzynię FSD btw ale bania ledwo ogarniam klawiaturę jeszcze jutro, później sylwester i od nowego roki nic - basta Czyli tak jak mówiłem, słupek ten sam, a osprzęt zostaje Twój.
Miszka82 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 ja dokładnie nie ma rezania za free a stary już miał plan - BEX + program + pałku bez djengu + całkowity koszt 4k no nic zostanie avj
Rekomendowane odpowiedzi