stasiu1971 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Witam panowie czy ktoś mi może polecić jakiś warsztat z okolic Katowic(nie taki który skasuje parę setek) bo mam problem z temperaturą silnika (wymieniłem 3 termostaty i czujnik) a auto niedogrzane w zimie a w lato jadąc po autostradzie 70*C , auto gaśnie po odpaleniu (chodzi jak duży fiat na 3 gary i strzela w gaźnik) oraz na ssaniu nie chce zejść z 2,3 tyś obrotów , po przełączeniu się na LPG chodzi lepiej ale obroty spadną dopiero przy przyduszeniu na biegu. Silnik 1,8 125km z LPG Edytowane 4 Stycznia 2015 przez stasiu1971
stanley Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witam panowie czy ktoś mi może polecić jakiś warsztat z okolic Katowic(nie taki który skasuje parę setek) bo mam problem z temperaturą silnika (wymieniłem 3 termostaty i czujnik) a auto niedogrzane w zimie a w lato jadąc po autostradzie 70*C , auto gaśnie po odpaleniu (chodzi jak duży fiat na 3 gary i strzela w gaźnik) oraz na ssaniu nie chce zejść z 2,3 tyś obrotów , po przełączeniu się na LPG chodzi lepiej ale obroty spadną dopiero przy przyduszeniu na biegu. Silnik 1,8 125km z LPG Miszka ma jakiś warsztat w Kato - niech poda CI adres
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Do wszystkich nowicjuszy: Zapraszamy na spoty!
Miszka82 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witam panowie czy ktoś mi może polecić jakiś warsztat z okolic Katowic(nie taki który skasuje parę setek) bo mam problem z temperaturą silnika (wymieniłem 3 termostaty i czujnik) a auto niedogrzane w zimie a w lato jadąc po autostradzie 70*C , auto gaśnie po odpaleniu (chodzi jak duży fiat na 3 gary i strzela w gaźnik) oraz na ssaniu nie chce zejść z 2,3 tyś obrotów , po przełączeniu się na LPG chodzi lepiej ale obroty spadną dopiero przy przyduszeniu na biegu. Silnik 1,8 125km z LPG Miszka ma jakiś warsztat w Kato - niech poda CI adres chodzi o warsztat LPG czy co bo nie rozumiem, najpierw trzeba podpiąć pod kompa Franciszek wyślij nr na pw i przygotuj wkrętarkę , wpadnę po 17 ok ? Co tam z padliną ? Motor kupiony? nie wiem co robić bo Kudłacz zarobiony, a kupić bez sprawdzenia zwłaszcza, że jest taka możliwość to też głupota na razie wydaję majątek na wahe bo moja śmiga B5 od teścia 1.6 - a wdupca to tyle co jakie V6
Arturoo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Co tam z padliną ? Motor kupiony?nie wiem co robić bo Kudłacz zarobiony, a kupić bez sprawdzenia zwłaszcza, że jest taka możliwość to też głupota na razie wydaję majątek na wahe bo moja śmiga B5 od teścia 1.6 - a wdupca to tyle co jakie V6 Vag w garść...bierz kogoś kto u nas ogarnia tą padlinę...pakujcie sie w jakieś tanie lpg i wio !!!?
Miszka82 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Co tam z padliną ? Motor kupiony?nie wiem co robić bo Kudłacz zarobiony, a kupić bez sprawdzenia zwłaszcza, że jest taka możliwość to też głupota na razie wydaję majątek na wahe bo moja śmiga B5 od teścia 1.6 - a wdupca to tyle co jakie V6 Vag w garść...bierz kogoś kto u nas ogarnia tą padlinę...pakujcie sie w jakieś tanie lpg i wio !!!? tu dochodzi jeszcze brak czasu gdyby nie to już dawno sam bym tam pojechał
Arturoo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Wyjeżdżasz o 4 wracasz o 13 Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Arturoo
franciszek Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Miszka napisz na fona adres to ci to podwioze moze byc po 17 stej?.
oprych Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 panowie macie może blaszki do foteli aby zamontować schowki ???
Rekomendowane odpowiedzi