Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Serio .....a się wieczór zapowiadał ....ehhh ....dobrze ,że Was studziłem bo byśmy pojechali
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Po spociku Teraz psyt Dzięki za spota Bezpiecznie staram się przemieszczać Grzesiu ...człowiek już się wyszumiał Ja myślę że to było coś innego, jak spod mojego zakładu wyjechał bokiem to mu powiedziałem ze będzie Adze płacił na czwórkę dzieci na utrzymanie jak mi się coś stanie, wtedy 120 i tempomat, na prawdę nie wiem czy to zimowe warunki czy moje słowa tak zadziałały
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 d*pa Jasiu karuzela....od dawna spkojnie jeżdżę ... Psyt Bokiem to chyba w fotelu siedziałeś Panie Tomasz.........2,5 tego nie potrafi przecież
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 d*pa Jasiu karuzela....od dawna spkojnie jeżdżę ... Psyt Bokiem to chyba w fotelu siedziałeś Panie Tomasz.... .....2,5 tego nie potrafi przecież to psyt raz jeszcze No to jeszcze jedno, psyt
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Aaaaa niech Wam będzie...kapsel drugi poszedł gdzieś ....
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 ostatnie raz psyt http://a4-klub.pl/index.php?/topic/302677-zapraszam-na-strzalika-24012015/
Ravu Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jadę do pracy o 4:30 a na dworku -10 st.
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 stanley...z czego podejdzie wkład lustra lewego do polifta ?? ori zabija ceną
Polko_V Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) przedliftowe to byś podpasował z passata, supebr, bo z golfa/bory czy polo/fabii były nieco mniejsze, ale polift a4 to tylko a3 i a6 polifty. Takie jest moje zdanie ale niech się fachura z ASO wypowie inne marki nie wchodzą w grę...przerabiałem to rok temu no chyba, że przegapiłem jakiś model Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Polko_V
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 stanley...z czego podejdzie wkład lustra lewego do polifta ?? ori zabija ceną yyyy tak jak chyba Grzesiek pisze... ja 2 lata temu miałem to samo - kupiłem jakieś zamienniki i zrezygnowałem z nich po 30sek.... kupiłem 2 ori i spokój Możesz poszukać ori używek- czasem się coś trafi
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 nie pomagacie .......te ceny są porąbane do starych sztrucli
Polko_V Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 a zauważyłeś, że ceny do poliftów są "na zabój" ...jednym słowem w jakiś sposób RARYTAS a tak swoją drogą ile kosztują wkłady?? Bo ja rok temu za ładną używkę dałem 30 zeta
Rekomendowane odpowiedzi