Polko_V Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 że CURVA co?! :shock3: :polew: :polew: :polew: ja myślałem, że jakieś koło 100, więc śmiało mogę powiedzieć, że koleś chyba nie wiedział co sprzedawał :grin: ...swoją drogą Stachu to burżuj...chyba że podpierdzielił te wkłady
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 a ile chciałeś dać za używkę 100 ?? bez sensu ...to nie jest nowe ....
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 że CURVA co?! :shock3: :polew: :polew: :polew: ja myślałem, że jakieś koło 100, więc śmiało mogę powiedzieć, że koleś chyba nie wiedział co sprzedawał :grin: ...swoją drogą Stachu to burżuj...chyba że podpierdzielił te wkłady zapłaciłem jakieś -25% od ceny normalnej
Polko_V Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) a ile chciałeś dać za używkę 100 ?? bez sensu ...to nie jest nowe .... nie 100 za nówke ...ja dałem 30 zeta patrz wyżej a potem w poniższym poście dopisałem, że koleś chyba nie wiedział co sprzedaje chociaż nawet do Polo 6n2 od Ewki...szukam "kawałek gumy" i koleś mi zaśpiewał 190 zeta a potrzebuję dwie chociaż okazje jak poszukasz na allegro istnieją...swoją drogą jak szukałem ślizgu zderzaka do przodu to wytargałem go za 25zeta z wysyłką (kiedyś były droższe teraz jakoś spadły ceny), tak samo ten wkład (30 zeta na szrucie) zwykły ori podgrzewany Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Polko_V
danielom Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 A6 c5 ma wieksze lustro niz a4. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Polko_V Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jesteś pewny...nie porównuj a4 przedlift, do polifta, bo one miały nawet wizualnie mniejsze lustra ...ale spoko mogę się mylić
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 A6 c5 ma wieksze lustro niz a4. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cześć tak wogóle i najlepszego w nowym roku mam różne info o tych wkładach...nie wiem jak to sprawdzić...
danielom Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 A6 c5 ma wieksze lustro niz a4. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cześć tak wogóle i najlepszego w nowym roku mam różne info o tych wkładach...nie wiem jak to sprawdzić... etka podaje wymiar 175x100 dla lewego lustra w c5. Dla a4 brak tej informacji. Numer jest taki sam tylko koncowka inna.
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 każda c5 ...czy przed/polift różnice jakieś ??
Multis Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 każda c5 ...czy przed/polift różnice jakieś ??Są różnice. Do polifta jeszcze w dodatku idą z termostatami. Szukaj z octavii ale tylko srebrne . Nie niebieskie
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 każda c5 ...czy przed/polift różnice jakieś ??Są różnice. Do polifta jeszcze w dodatku idą z termostatami. Szukaj z octavii ale tylko srebrne . Nie niebieskie kurfa w której octavii ?? kolejny pisze półsłówkami ...ehh z termostatem potrzebuje,....takie miałem i mi stłukł autobus ...
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jakie tutaj poważne rozmowy. Nie poznaje kolegów.
Multis Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 każda c5 ...czy przed/polift różnice jakieś ??Są różnice. Do polifta jeszcze w dodatku idą z termostatami. Szukaj z octavii ale tylko srebrne . Nie niebieskie kurfa w której octavii ?? kolejny pisze półsłówkami ...ehh z termostatem potrzebuje,....takie miałem i mi stłukł autobus ... W szkodzie octavii. A ktorej to nie wiem. W sklepie skody szukalem kiedyś... 119 pln jak pamietam
Rekomendowane odpowiedzi