Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Miszka co maleństwu? za zdrówko no Audi jeszcze u mechanika wszystko ok z małą
stanley Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Miszka co maleństwu? za zdrówko no Audi jeszcze u mechanika wszystko ok z małą zdrowie dziecka najważniejsze
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 biłęm się przed chwilą z myślami czy nie podejść po jaką flaszeczkę ale jakoś odpuściłem, pomyślałem sobie, że jak pójdę i kupię to opierdolę całą i będzie kapa jutro z rana
stanley Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 biłęm się przed chwilą z myślami czy nie podejść po jaką flaszeczkę ale jakoś odpuściłem, pomyślałem sobie, że jak pójdę i kupię to opierdolę całą i będzie kapa jutro z rana
akjam Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 biłęm się przed chwilą z myślami czy nie podejść po jaką flaszeczkę ale jakoś odpuściłem, pomyślałem sobie, że jak pójdę i kupię to opierdolę całą i będzie kapa jutro z rana
diman Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 biłęm się przed chwilą z myślami czy nie podejść po jaką flaszeczkę ale jakoś odpuściłem, pomyślałem sobie, że jak pójdę i kupię to opierdolę całą i będzie kapa jutro z rana ten filmik jest prze kozak silna wola ja yhm
Multis Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Aha. Chlory zmartwychwstały... Wysłane z taboreta G3
Multis Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Ja sie nie obrażam Wysłane z taboreta G3
Rekomendowane odpowiedzi