Mario22 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Witam. To pyrskbo widze klimat odpowiedni .. Powered by LG G3s
stanley Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 PS. ostatnio u kumpla wypiłem 4 Kasztelany... rano mnie tak rura paliła jakbym pochlał pół nocy...
diman Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) No to zdrówko panyNo to pysk Pajda zarzucilem dzisiaj twoje springi ale późno było więc jeszcze nie wiem jak to siedzi, jutro będę widział za dnia to określe. wyślij mi cenę na PW za oczywiście tył Edytowane 28 Lutego 2015 przez diman
Mario22 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Psyt , już prawie się naebałem No i fajnie ... Ja też mam wolny weekend od bardzo dawna więc łogień... Powered by LG G3s
ucho.77 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 W sumie to pierwszy pełny weekend w tym roku
Miszka82 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 No to zdrówko panyNo to pyskPajda zarzucilem dzisiaj twoje springi ale późno było więc jeszcze nie wiem jak to siedzi, jutro będę widział za dnia to określe. wyślij mi cenę na PW za oczywiście tył proszę k**wa jaki rezacz, niby nic nie reza, a tu i lotka i dokładka i tera springi, sprzedaj jeszcze to koło co masz teraz - może ktoś w akcie desperacji założy 17' na zimę jak nie znajdzie sensownej 18' i szukaj 20' i nie pier**l, że nie też jebnę bo od jutra do środy zaś sam z małą, a wtedy kurek chciał nie chciał zakręcony, pomijając fakt, że w tygodniu nie piję
Multis Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Psyt , już prawie się naebałem I tyś chciał dziś coś... Zaś bym musiał w domu kończyć... Wysłane z taboreta G3
Rekomendowane odpowiedzi