Multis Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 To to jest micro a nie mini. Tak dla jasności i w dodatku otg Wysłane z taboreta G3
ucho.77 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 To weź go jutro bo chyba rozebałem wtyk w tabku
Multis Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Powinienes miec w zestawie z tabl... Wysłane z taboreta G3
ucho.77 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Ja się na tym nie musze znać Powinienes miec w zestawie z tabl...Wysłane z taboreta G3 Takie rzeczy to tylko w erze
Multis Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Na stałe trza Ci kable wyprowadzić. Wysłane z taboreta G3
Multis Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Już walą.... ja dopiero za 2h... Psyttt W domu??
turzol Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Se podjedź rano jutro ... Ok, se podjade. O 5 jade na giełde kwiatową, szybki temat i wracając zawitam
Multis Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Se podjedź rano jutro ... Ok, se podjade. O 5 jade na giełde kwiatową, szybki temat i wracając zawitam Nie wczesniej jak 9. Bo warge susze... Wysłane z taboreta G3
Miszka82 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Se podjedź rano jutro ... Ok, se podjade. O 5 jade na giełde kwiatową, szybki temat i wracając zawitam odezwę się jutro do Ciebie po tą przedłużkę giętką, będę coś dłubał ale nie długo max 1,5 u siebie na garażu
turzol Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Se podjedź rano jutro ... Ok, se podjade. O 5 jade na giełde kwiatową, szybki temat i wracając zawitam odezwę się jutro do Ciebie po tą przedłużkę giętką, będę coś dłubał ale nie długo max 1,5 u siebie na garażu nie godej że jeszcze tego nie ogarnąłeś wpadaj , bede sie bawił w Mirka handlarza bo mam fure od teściów do odpicowania na handel.
Miszka82 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Se podjedź rano jutro ... Ok, se podjade. O 5 jade na giełde kwiatową, szybki temat i wracając zawitam odezwę się jutro do Ciebie po tą przedłużkę giętką, będę coś dłubał ale nie długo max 1,5 u siebie na garażu nie godej że jeszcze tego nie ogarnąłeś wpadaj , bede sie bawił w Mirka handlarza bo mam fure od teściów do odpicowania na handel. k**wa zaś u Ciebie na dziupli ? zobaczysz moje rarytasy jakie nabyłem u Szoków w kontakcie na tel, o której planujesz garaż ?
pajda Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 pamiętasz jak była gadka o 19" mam tu 2 fotki
ucho.77 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Już walą.... ja dopiero za 2h... Psyttt W domu?? Tak
Rekomendowane odpowiedzi