Arturoo Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) Słyszeli śniegu po pachy w Bukowinie. Ale drogi czarne i dodatnia temp naciepane z GT-I9195 Nooo ......+1st. ....... . . .w dzień Edytowane 19 Marca 2015 przez Arturoo
akjam Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 To znaczy zmieniać gumy czy jak? Arturoo jak myślisz? Mam zimę jeszcze. Hi hi hi...
diman Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 ja tam jadę na lecie ale wywaliłem te dystanse i teraz to wygląda jak renault megane
pajda Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Sezon grylowy rozpoczęty no ładnie sobie to zaplanowałeś i tak przez cały weekend
ucho.77 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 i tak przez cały weekend Karington nie każdy ma się tak dobrze jak ty
Arturoo Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 To znaczy zmieniać gumy czy jak? Arturoo jak myślisz? Mam zimę jeszcze. Hi hi hi... ja myślę ,że lepiej zostać na zimie....po kiego grzyba się stresować...jedziemy się bawić ...po co rzucać monetą, i dzwonić do Hammera by podjechał po nas ...potem się zastanawiać , czy oddamy auto w jego ręcę by jechał dalej ... w końcu on ma wprawę na jazdę po górach na lecie :D :D
akjam Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Nie nazwał bym tego wprawą. Lecę na zimie. No chyba, że rano się przebudzę i...
secio84 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Ja lato definitywnie naciepane z GT-I9195
Arturoo Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Nie nazwał bym tego wprawą. Lecę na zimie. No chyba, że rano się przebudzę i... pamiętasz jak było tak ,że piątek impra w piaskownicy...a w sobotę nie było wiadomo gdzie jest boisko
oprych Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 trzeba być twardym ważne abyście pod górę wjechali jak to Pajda powiedział - trzeba się napiąć a tak poza tym mała zapowiedz małego odświerzania
pajda Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 trzeba być twardym ważne abyście pod górę wjechali jak to Pajda powiedział - trzeba się napiąć a tak poza tym mała zapowiedz małego odświerzania chcesz zostać rezaczem miesiąca i tak przez cały weekendKarington nie każdy ma się tak dobrze jak ty jak dobrze ... chyba mnie z kimś pomyliłeś
oprych Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 no normalnie dobrze - pajda jesteś jedyna osoba która jeszcze się pokazuje po spotkaniu z mironem i podpisaniu cyrografu Pucek - jest ale jakby trochę mniej - rzadko się udziela prawie same kapelusze i non stop się dochodzą słuchy ze w robocie kędzior - to już w ogóle zaginął same kapeluchy
Pucek Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 no normalnie dobrze - pajda jesteś jedyna osoba która jeszcze się pokazuje po spotkaniu z mironem i podpisaniu cyrografu Pucek - jest ale jakby trochę mniej - rzadko się udziela prawie same kapelusze i non stop się dochodzą słuchy ze w robocie kędzior - to już w ogóle zaginął same kapeluchy Ja cały czas jestem, tyle że od poniedziałku do soboty w robocie, na 4 zmiany, a na spoty rzadko jeżdżę bo roboty przy domu w ciul, nawet auta nie ma kiedy nasmalcować
oprych Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 no normalnie dobrze - pajda jesteś jedyna osoba która jeszcze się pokazuje po spotkaniu z mironem i podpisaniu cyrografu Pucek - jest ale jakby trochę mniej - rzadko się udziela prawie same kapelusze i non stop się dochodzą słuchy ze w robocie kędzior - to już w ogóle zaginął same kapeluchy Ja cały czas jestem, tyle że od poniedziałku do soboty w robocie, na 4 zmiany, a na spoty rzadko jeżdżę bo roboty przy domu w ciul, nawet auta nie ma kiedy nasmalcować no przecież napisałem
Polko_V Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 i przy piwku Arturku...tak żem myślał, że skapitulujesz i manuala wrzucisz...zresztą ja bym też tak zrobił
Arturoo Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 o..ujałeś....skapitulowałem ????? jakby wczoraj mi kasę ubezpieczalnia wypłacała za spalone auto to by była kapitulacja
Rekomendowane odpowiedzi