diman Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tym forum ? wyrzuceni z A4 Klubu założyli sobie swoje forum a można gdzieś poczytać za co ich wyrzucili itp ? kurcze jak ciężko nie przeklić nawet pisząc nie idzie nic poczytać chyba, że w jakiś wątkach bo zachowali to dla siebie Zarząd oczywiście
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tym forum ? wyrzuceni z A4 Klubu założyli sobie swoje forum a można gdzieś poczytać za co ich wyrzucili itp ? kurcze jak ciężko nie przeklić nawet pisząc przyjedź na spota to mogę Ci powiedzieć tutaj szkoda o tym pisać
Miszka82 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 ja w tym roku nie piję w Zatorze
ucho.77 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 ja w tym roku nie piję w Zatorze Za to ponoć też bany dają
diman Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 ja w tym roku nie piję w Zatorze to możemy się umówić że jak ty nie pijesz to ja też dotrzymam ci kroku i się narąbie za to
Polko_V Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 http://www.auditeam.pl/ chociaż idzie poczytać bez logowania Grubciu czemu ciebie nie widzę na Zatorze???? ...do mnie analizujesz?!Przecież jestem, spójrz jeszcze raz...mała podpowiedź..."pod Wami" ja w tym roku nie piję w Zatorze Za to ponoć też bany dają 1. Miszka "jo Cie prosza" takie herezje możesz pociś świeżakom... :polew: 2. Bany?! yy...to mi to nie grozi
ucho.77 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Grześ nie do ciebie Grubciu =Multis
Polko_V Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Grześ nie do ciebie Grubciu =Multis ...może przygotowuje się psychicznie i rozważa wszelkie "za i przeciw''
pajda Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 ja w tym roku nie piję w Zatorze Za to ponoć też bany dają nie pije , prima aprilis jest 1 kwietnia za to daja bana i za pobicie rekordu też
Multis Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 pochwalony. Suchy. Wiesz ze ja nic nie moge miec zaplanowane... Wysłane z taboreta G3 Grześ nie do ciebie Grubciu =Multis ...może przygotowuje się psychicznie i rozważa wszelkie "za i przeciw'' Chetnie bym pojechal, moze lepsi zawodnicy... Wysłane z taboreta G3
pajda Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 w południe był rower, potem basen a teraz derby manchesteru
Multis Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 w południe był rower, potem basen a teraz derby manchesteru A u mnie sen do poludnia. Obiad a teraz stock black... Zddowie. Wysłane z taboreta G3
ucho.77 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Grubciu pv, co jest z tobą w południe był rower, potem basen a teraz derby manchesteru Po południu spacerek po pobliskich knajpach Grubciu litovela leją kolo mnie Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez ucho.77
Multis Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Grubciu pv, co jest z tobą w południe był rower, potem basen a teraz derby manchesteru Po południu spacerek po pobliskich knajpach Grubciu litovela leją kolo mnie U mamy na urodzinach.... Zdrowie Wysłane z taboreta G3
Polko_V Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 pssytt... powiem Wam tak...Ci co byli bd wiedzieć o co chodzi...byłem dziś z Żonką w Szałasie na szaszłyczku
Rekomendowane odpowiedzi