stanley Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 chyba zdzira a nie lala zdzierałaby kase
pajda Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 chyba zdzira a nie lala zdzierałaby kase
Arturoo Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) To psyt z wieczora Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Arturoo
H4mm3R Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 To psyt z wieczora Ale masz profil opony w audiku
pajda Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 To psyt z wieczora W chorwacji nie ma takich plaż ...
skoab Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Wracając do tematu dzisiejszego spotu w kato mówiliśmy ze będziecie siedzieć na ławce o was znajdę to mam rozumieć ze macie sporo parasoli? Tak poważnie to odwolane spotkanie czy będziecie gdzie indziej?
akjam Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Wracając do tematu dzisiejszego spotu w kato mówiliśmy ze będziecie siedzieć na ławce o was znajdę to mam rozumieć ze macie sporo parasoli? Tak poważnie to odwolane spotkanie czy będziecie gdzie indziej? Jak będzie słaba pogoda to podziemny parking pod SCC (zielony z króliczkiem)... No i kto będzie? Ja w robo znowu ale mam nadzieje, że się urwę wcześniej.
Rekomendowane odpowiedzi