Miszka82 Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 Pany gdzie nad wode polecacie żeby z dzieciakiem się popluskać? basen w Miko ja tam w zeszłym roku jeździłem albo ponoć gdzieś w Łące jest jakieś jeziorko z plażąhttp://www.mosir.mikolow.eu/obiekty-sportowe2/osrodek-rekreacyjny-planty/otwarte-kapielisko-miejskie.html Nawet brodzik jest. Jedziem tam! Dzieki MiszkaWysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka no powiem Ci, że fajnie tam, czystko, żulerki nie widziałem więc ok
pajda Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 pany potrzebuje pożyczyć lampy na parę dni do B6 ktoś coś ?
ucho.77 Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 pany potrzebuje pożyczyć lampy na parę dni do B6 ktoś coś ? na kiedy?i na ile?
pajda Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 pany potrzebuje pożyczyć lampy na parę dni do B6 ktoś coś ? na kiedy?i na ile? na przyszły tydzień a na ile to nie wiem , zależy jak gość ogarnie - bo swoje wysyłam do qwertego żeby z nimi zrobił porządek , gośc mi wysłał na podmiane ale bez środka a nie chce tego przekładać tylko mu wysłać moje w całości
ucho.77 Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 Jeżeli ci to ogarnie do czwartku to możesz moje brać
pajda Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 Jeżeli ci to ogarnie do czwartku to możesz moje brać Hmm no nie wiem czy będzie w stanie do tego czwartku ogarnąć.
morsik26 Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
turzol Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Turzol ja lecę na Miko jak co to komCora od rana z gorączką....Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Turzol ja lecę na Miko jak co to komCora od rana z gorączką....Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Zdrówka dla Małej
Rekomendowane odpowiedzi