Arturoo Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Siema ... wymieniacze nie mechanicy na warsztatach dziś pracują ...pajda!: - podmień kompletną zwrotnicę na starych tarczach ,klockach i kołach..i zobacz efekt .... - jak sie nic nie zmieni założ kółka od stanleja ,a on Twoje i niech się przejedzie pohamuje i Ty z nim Ja obstawiam koła ale to tylko moje zdanie . Albo wogóle zacznijcie Panie od innego kompletu kół...przy takim rozmiarze to delikatny odchył od normy będzie odczuwalny.. - przejedź się i hamuj ręcznym -zobacz jak się auto zachowa ,czy też będzie jakieś bicie? Edytowane 28 Lipca 2015 przez Arturoo
stanley Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Siema ... wymieniacze nie mechanicy na warsztatach dziś pracują ...pajda!: - podmień kompletną zwrotnicę na starych tarczach ,klockach i kołach..i zobacz efekt .... - jak sie nic nie zmieni założ kółka od stanleja ,a on Twoje i niech się przejedzie pohamuje i Ty z nim Ja obstawiam koła ale to tylko moje zdanie . Albo wogóle zacznijcie Panie od innego kompletu kół...przy takim rozmiarze to delikatny odchył od normy będzie odczuwalny.. - przejedź się i hamuj ręcznym -zobacz jak się auto zachowa ,czy też będzie jakieś bicie? Moim zdaniem to nie koła
Arturoo Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Siema ... wymieniacze nie mechanicy na warsztatach dziś pracują ...pajda!: - podmień kompletną zwrotnicę na starych tarczach ,klockach i kołach..i zobacz efekt .... - jak sie nic nie zmieni założ kółka od stanleja ,a on Twoje i niech się przejedzie pohamuje i Ty z nim Ja obstawiam koła ale to tylko moje zdanie . Albo wogóle zacznijcie Panie od innego kompletu kół...przy takim rozmiarze to delikatny odchył od normy będzie odczuwalny.. - przejedź się i hamuj ręcznym -zobacz jak się auto zachowa ,czy też będzie jakieś bicie? Moim zdaniem to nie koła Wrzuć mu na auto swoje
oprych Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 siema ja się piszę na kiełbaskę z grilla ale po 20 bo dopiero z pracy będe zapylał wyskrobcie mi esa koło 20 czy jesteście
stanley Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Siema ... wymieniacze nie mechanicy na warsztatach dziś pracują ...pajda!: - podmień kompletną zwrotnicę na starych tarczach ,klockach i kołach..i zobacz efekt .... - jak sie nic nie zmieni założ kółka od stanleja ,a on Twoje i niech się przejedzie pohamuje i Ty z nim Ja obstawiam koła ale to tylko moje zdanie . Albo wogóle zacznijcie Panie od innego kompletu kół...przy takim rozmiarze to delikatny odchył od normy będzie odczuwalny.. - przejedź się i hamuj ręcznym -zobacz jak się auto zachowa ,czy też będzie jakieś bicie? Moim zdaniem to nie koła Wrzuć mu na auto swoje wiesz ile taka operacja kosztuje w ASO
Sensei Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 siemaja się piszę na kiełbaskę z grilla ale po 20bo dopiero z pracy będe zapylałwyskrobcie mi esa koło 20 czy jesteście ja się zamelduję dziś z małą O widzę, że ekipa się zbiera. Byle tylko pogoda dopisała
Arturoo Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Siema ... wymieniacze nie mechanicy na warsztatach dziś pracują ...pajda!: - podmień kompletną zwrotnicę na starych tarczach ,klockach i kołach..i zobacz efekt .... - jak sie nic nie zmieni założ kółka od stanleja ,a on Twoje i niech się przejedzie pohamuje i Ty z nim Ja obstawiam koła ale to tylko moje zdanie . Albo wogóle zacznijcie Panie od innego kompletu kół...przy takim rozmiarze to delikatny odchył od normy będzie odczuwalny.. - przejedź się i hamuj ręcznym -zobacz jak się auto zachowa ,czy też będzie jakieś bicie? Moim zdaniem to nie koła Wrzuć mu na auto swoje wiesz ile taka operacja kosztuje w ASO To wieczorem jak monitoring będzie wyłączony ...wrzuć mu swoje koła i się przejedź .
secio84 Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Pajda w b6 piasty są razem z łożyskami. Kupujesz zestaw i masz z bani. Polecam FAG Wczoraj kumpel kupił komplet z FAG-A 260pln-ów Słyszałem ze dobra firma Ale mowa o przodzie i to pod 320 mmGdzie to kupie? Pajda a co ci się dzieje bo nie umie daczytac naciepane z GT-I9195
akjam Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Stanley wrzuć filmik z tymi tarczami P.S. Też będę ale około 20ej dopiero... Liczcie mnie na kiełbache!
franciszek Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Pajda w b6 piasty są razem z łożyskami. Kupujesz zestaw i masz z bani. Polecam FAG Wczoraj kumpel kupił komplet z FAG-A 260pln-ów Słyszałem ze dobra firma Ale mowa o przodzie i to pod 320 mmGdzie to kupie? Pajda zmieniałeś całe zwrotnice u siebie? Z a4 b7? Bije,trzepie kierownicą czy tylko typowe wycie padniętego łożyska?? Może jakaś większa dziura zaliczona? A może coś nie dokręcone? :huh: :huh:
pajda Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Pajda w b6 piasty są razem z łożyskami. Kupujesz zestaw i masz z bani. Polecam FAG Wczoraj kumpel kupił komplet z FAG-A 260pln-ów Słyszałem ze dobra firma Ale mowa o przodzie i to pod 320 mmGdzie to kupie? Pajda zmieniałeś całe zwrotnice u siebie? Z a4 b7? Bije,trzepie kierownicą czy tylko typowe wycie padniętego łożyska?? Może jakaś większa dziura zaliczona? A może coś nie dokręcone? :huh: :huh: Trzepie kiera przy hamowaniu.Oczywiście tarcze do wymiany ale jest jeszcze Diagnoza że mam duzy luz miedzy piasta a tarcza narazie zostałem przy starych tarczach Kiedys zminialem jedna zwrotnice bo gniazda byly wyrobione przy wahaczu Jak będę w domu to wrzucę filmik
Arturoo Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Pajda w b6 piasty są razem z łożyskami. Kupujesz zestaw i masz z bani. Polecam FAG Wczoraj kumpel kupił komplet z FAG-A 260pln-ów Słyszałem ze dobra firma Ale mowa o przodzie i to pod 320 mmGdzie to kupie? Pajda zmieniałeś całe zwrotnice u siebie? Z a4 b7? Bije,trzepie kierownicą czy tylko typowe wycie padniętego łożyska?? Może jakaś większa dziura zaliczona? A może coś nie dokręcone? :huh: :huh: Trzepie kiera przy hamowaniu.Oczywiście tarcze do wymiany ale jest jeszcze Diagnoza że mam duzy luz miedzy piasta a tarcza narazie zostałem przy starych tarczach Kiedys zminialem jedna zwrotnice bo gniazda byly wyrobione przy wahaczu Jak będę w domu to wrzucę filmik U siemiana też leżą moje tarcze...jak pojedziesz to byś do przymiarki i porównania też sobie mógł zabrać ,czy też taki luz będzie aczkolwiek nie wydaje mi się by one wchodziły "na ciasno"...przeca śrubami je dociągasz
Ravu Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 To jest ten grill? Bo wpadłbym z kiełbachą
stanley Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Jest Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Jest Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Jest grubo
Rekomendowane odpowiedzi