Kamyk Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 ślunskie pany - powitał zapytam tutaj, bo pewnie od Was ktoś jeździ czasami po Czechach temat brzmi tak: czy droga do Pragi przez Ostrawę - Brno jest ok, czy są tam jakieś wykopki, płyty betonowe zamiast porządnego asfaltu bądź jakieś inne głupie problemy uniemożliwiające komfortową jazdę? gdyby ktoś mógł mi napisać, byłbym więcej niż zobowiązany najlepiej poprzez PW z góry bardzo serdecznie dziękuję pozdrawiając T.
stanley Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 ślunskie pany - powitał zapytam tutaj, bo pewnie od Was ktoś jeździ czasami po Czechach temat brzmi tak: czy droga do Pragi przez Ostrawę - Brno jest ok, czy są tam jakieś wykopki, płyty betonowe zamiast porządnego asfaltu bądź jakieś inne głupie problemy uniemożliwiające komfortową jazdę? gdyby ktoś mógł mi napisać, byłbym więcej niż zobowiązany najlepiej poprzez PW z góry bardzo serdecznie dziękuję pozdrawiając T. zapytaj Hammera
bielik.dar Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Potrzebuje zwrotnice do audi a4 b8 ma ktoś albo wie gdzie dostac na wczoraj potrzebna lewa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak się posralo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bielik.dar Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Się bawisz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pajda Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Się bawisz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Na chwilkę pojechałem [emoji6] Jest tydzień kultury Beskidzkiej
bielik.dar Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Potrzebuje zwrotnice do audi a4 b8 ma ktoś albo wie gdzie dostac na wczoraj potrzebna lewa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak się posralo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk pomocyWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 ja siedzę o suchym pysku - moja ma jakaś imprezę w robocie, Sara zasnęła jakieś 15 min temu a w zamrażarce echo - c**j nie robota psssyt Pepsi Max - bez cukru - zdrowa
Arturoo Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Znam adres w BB ...można podpytać ja siedzę o suchym pysku - moja ma jakaś imprezę w robocie, Sara zasnęła jakieś 15 min temu a w zamrażarce echo - c**j nie robota psssyt Pepsi Max - bez cukru - zdrowa Mam coś w zamrażarce...dajesz
morsik26 Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 No to psssyt [emoji3] kieliszek po raz pierwszy [emoji12]
Polko_V Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 psssyt... dziś wolne ale w niedzielę na 5 rano
stanley Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Psyt Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Grisza na spota jechał https://www.youtube.com/watch?v=jRUNojewrAc On nie ma SPS ?? :-P
stanley Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Ma SPS Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi