Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 jak z tą imprezą na browarze jedzie ktoś ? o której się to zaczyna ? ja jestem uziemniony z małą ale bym na kole podjechał
pajda Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 jak z tą imprezą na browarze jedzie ktoś ? o której się to zaczyna ? ja jestem uziemniony z małą ale bym na kole podjechał Jest duża szansa ze popołudniu tam zajrze myślę że ok 15
morsik26 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 jak z tą imprezą na browarze jedzie ktoś ? o której się to zaczyna ? ja jestem uziemniony z małą ale bym na kole podjechał Jest duża szansa ze popołudniu tam zajrze myślę że ok 15O 15 to ja już będę na takim maku,że szok [emoji12] a na nogach za daleko żeby dojść z działek na browar obywatelski...
pajda Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 jak z tą imprezą na browarze jedzie ktoś ? o której się to zaczyna ? ja jestem uziemniony z małą ale bym na kole podjechał Jest duża szansa ze popołudniu tam zajrze myślę że ok 15O 15 to ja już będę na takim maku,że szok [emoji12] a na nogach za daleko żeby dojść z działek na browar obywatelski...Alkon!
morsik26 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) jak z tą imprezą na browarze jedzie ktoś ? o której się to zaczyna ? ja jestem uziemniony z małą ale bym na kole podjechał Jest duża szansa ze popołudniu tam zajrze myślę że ok 15O 15 to ja już będę na takim maku,że szok [emoji12] a na nogach za daleko żeby dojść z działek na browar obywatelski...Alkon!Wiesz raz na jakiś czas jak Cię rodzina zaprosi na imprezę działkową z prażonymi to sobie można pozwolić [emoji12] Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez morsik26
Multis Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 jak z tą imprezą na browarze jedzie ktoś ? o której się to zaczyna ? ja jestem uziemniony z małą ale bym na kole podjechał Jest duża szansa ze popołudniu tam zajrze myślę że ok 15O 15 to ja już będę na takim maku,że szok [emoji12] a na nogach za daleko żeby dojść z działek na browar obywatelski...Kaj mosz ta dzialka? Wysłane z taboreta G3
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Te a teraz już sie coś tam dzieje na browarze ?
pajda Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Te a teraz już sie coś tam dzieje na browarze ?Jedz sprawdzić [emoji6]
morsik26 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 jak z tą imprezą na browarze jedzie ktoś ? o której się to zaczyna ? ja jestem uziemniony z małą ale bym na kole podjechał Jest duża szansa ze popołudniu tam zajrze myślę że ok 15O 15 to ja już będę na takim maku,że szok [emoji12] a na nogach za daleko żeby dojść z działek na browar obywatelski...Kaj mosz ta dzialka? Wysłane z taboreta G3 Koło browaru i targu na starych Tychach. To nie jo tylko kuzynka mojej żony,a że mamy tak "daleko" do siebie i widzimy się praktycznie raz na rok to trzeba skorzystać [emoji6] Te a teraz już sie coś tam dzieje na browarze ?Dopiero o 12 zaczynają tam wpuszczać przynajmniej tak pisało na programie imprezy. jak z tą imprezą na browarze jedzie ktoś ? o której się to zaczyna ? ja jestem uziemniony z małą ale bym na kole podjechał Jest duża szansa ze popołudniu tam zajrze myślę że ok 15O 15 to ja już będę na takim maku,że szok [emoji12] a na nogach za daleko żeby dojść z działek na browar obywatelski...Kaj mosz ta dzialka? Wysłane z taboreta G3 Koło browaru i targu na starych Tychach. To nie jo tylko kuzynka mojej żony,a że mamy tak "daleko" do siebie i widzimy się praktycznie raz na rok to trzeba skorzystać [emoji6]
Multis Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 jak z tą imprezą na browarze jedzie ktoś ? o której się to zaczyna ? ja jestem uziemniony z małą ale bym na kole podjechał Jest duża szansa ze popołudniu tam zajrze myślę że ok 15O 15 to ja już będę na takim maku,że szok [emoji12] a na nogach za daleko żeby dojść z działek na browar obywatelski...Kaj mosz ta dzialka? Wysłane z taboreta G3 Koło browaru i targu na starych Tychach. To nie jo tylko kuzynka mojej żony,a że mamy tak "daleko" do siebie i widzimy się praktycznie raz na rok to trzeba skorzystać [emoji6] Te a teraz już sie coś tam dzieje na browarze ?Dopiero o 12 zaczynają tam wpuszczać przynajmniej tak pisało na programie imprezy. jak z tą imprezą na browarze jedzie ktoś ? o której się to zaczyna ? ja jestem uziemniony z małą ale bym na kole podjechał Jest duża szansa ze popołudniu tam zajrze myślę że ok 15O 15 to ja już będę na takim maku,że szok [emoji12] a na nogach za daleko żeby dojść z działek na browar obywatelski...Kaj mosz ta dzialka? Wysłane z taboreta G3 Koło browaru i targu na starych Tychach. To nie jo tylko kuzynka mojej żony,a że mamy tak "daleko" do siebie i widzimy się praktycznie raz na rok to trzeba skorzystać [emoji6] Ja tez tam mam . Napisz potem nazwe ogrodu. Moze sie celnymy... Wysłane z taboreta G3
morsik26 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 jak z tą imprezą na browarze jedzie ktoś ? o której się to zaczyna ? ja jestem uziemniony z małą ale bym na kole podjechał Jest duża szansa ze popołudniu tam zajrze myślę że ok 15O 15 to ja już będę na takim maku,że szok [emoji12] a na nogach za daleko żeby dojść z działek na browar obywatelski...Kaj mosz ta dzialka? Wysłane z taboreta G3 Koło browaru i targu na starych Tychach. To nie jo tylko kuzynka mojej żony,a że mamy tak "daleko" do siebie i widzimy się praktycznie raz na rok to trzeba skorzystać [emoji6] Te a teraz już sie coś tam dzieje na browarze ?Dopiero o 12 zaczynają tam wpuszczać przynajmniej tak pisało na programie imprezy. jak z tą imprezą na browarze jedzie ktoś ? o której się to zaczyna ? ja jestem uziemniony z małą ale bym na kole podjechał Jest duża szansa ze popołudniu tam zajrze myślę że ok 15O 15 to ja już będę na takim maku,że szok [emoji12] a na nogach za daleko żeby dojść z działek na browar obywatelski...Kaj mosz ta dzialka? Wysłane z taboreta G3 Koło browaru i targu na starych Tychach. To nie jo tylko kuzynka mojej żony,a że mamy tak "daleko" do siebie i widzimy się praktycznie raz na rok to trzeba skorzystać [emoji6] Ja tez tam mam . Napisz potem nazwe ogrodu. Moze sie celnymy... Wysłane z taboreta G3 Dobra jak tam dojada to bydzie po 12 to napisza nazwa ogrodu i jak alejka się nazywo [emoji3]
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Panda jestem bez auta dlatego chce jechać na kole
Sensei Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 A może by tak się spotkać ? http://www.tyskie.pl/beerfest/
pajda Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Mam twoja polisę na auto, dziewczyny mi dały bo się wstydzisz na kawe podjechać ...
ucho.77 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Mam twoja polisę na auto, dziewczyny mi dały bo się wstydzisz na kawe podjechać ... Wiem ze masz
Rekomendowane odpowiedzi