stanley Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Soprano zawsze mówił cenę za komplet, mając na myśli sztukę
pajda Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Soprano zawsze mówił cenę za komplet, mając na myśli sztukę ja myślę żę musisz podzielić to wszystko przez 3 i wtedy mamy cene dla ukochanej małżonki Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez pajda
stanley Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Soprano zawsze mówił cenę za komplet, mając na myśli sztukę ja myślę żę musisz podzielić to wszystko przez 3 i wtedy mamy cene dla ukochanej małżonki tak tanio to tylko Ucho RNSe kupuje
KoJ@K Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Pajda - oklejaj oklejaj szybki, ja robiłem akurat sam, ale w Dąbrowie koło Sztygarki fajnie chłopaki ogarniają, cos kolo 5 stowek za calosc lacznie z przodem. U mnie tak to wyszlo: Nie dajcie sobie przyklejac jakis "niby atestow" pod folie, bo nie dosc ze to nie potrzebne, to jeszcze nie fajnie wyglada, a to glownie chodzi o reklame. Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez KoJ@K
stanley Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 stalney MU gra w sobotę o 13.45Czyli możemy tego nie widzieć :/
pajda Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Pajda - oklejaj oklejaj szybki, ja robiłem akurat sam, ale w Dąbrowie koło Sztygarki fajnie chłopaki ogarniają, cos kolo 5 stowek za calosc lacznie z przodem. U mnie tak to wyszlo: Nie dajcie sobie przyklejac jakis "niby atestow" pod folie, bo nie dosc ze to nie potrzebne, to jeszcze nie fajnie wyglada, a to glownie chodzi o reklame. Panie ładne to masz Zawitał byś na spota we wtorek Ja oklejam szybki żonie w VW up, audi z fabryki juz wyjechało z ciemną szyba
ucho.77 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 DO Soprano zawsze mówił cenę za komplet, mając na myśli sztukę ja myślę żę musisz podzielić to wszystko przez 3 i wtedy mamy cene dla ukochanej małżonki tak tanio to tylko Ucho RNSe kupuje Nawet u mnie aż takie promocje nie przechodzą
ucho.77 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 KoJ@K ty w swoim sam oklejłeś szyby jaką folią?chińczyk czy coś lepszego
Arturoo Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 KoJ@K ty w swoim sam oklejłeś szyby jaką folią?chińczyk czy coś lepszegoUcho ...audi jest niemieckie
KoJ@K Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 pajda - ladne to to Wy te gabloty macie, mi duuuzo do Was brakuje. Niestety teraz nie dam rady, bo na drugą zmiane robie. Ucho - folia termokurczliwa, wygladowo jest bardzo ladna, elegancka czarna czarna, a w golfie mi dali taką jakby lekko lustrzankową i bylo to widac dopiero po oklejeniu auta, z czego srednio jestem zadowolony no ale juz uj tam.
Ravu Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Qurcze wszystko do mnie, tylko te ceny.......... http://a4-klub.pl/index.php?/topic/328374-pakiet-sline-b7-zderzak-spoiler-listwy-lz9y/
stanley Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Qurcze wszystko do mnie, tylko te ceny.......... http://a4-klub.pl/index.php?/topic/328374-pakiet-sline-b7-zderzak-spoiler-listwy-lz9y/ zderzak tył na jeden auspuf
Rekomendowane odpowiedzi