Multis Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Psyt kasztelan 4/13 [emoji20] Ja juz placilem plastikiem Jak tam TV??
Miszka82 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Psyt kasztelan 4/13 [emoji20] Ja juz placilem plastikiem Jak tam TV?? Multis ja mam dla Ciebie flaszkę - tak należy się naprawiłeś Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez Miszka82
Ravu Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 wszystko masz P&P Paranienormalni tonight teraz na TVP 2
Multis Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Psyt kasztelan 4/13 [emoji20] Ja juz placilem plastikiem Jak tam TV?? Multis ja mam dla Ciebie flaszkę - tak należy się naprawiłeś Przecież nic nie zrobiłem... Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Miszka82 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Psyt kasztelan 4/13 [emoji20] Ja juz placilem plastikiem Jak tam TV?? Multis ja mam dla Ciebie flaszkę - tak należy się naprawiłeś Przecież nic nie zrobiłem...Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka mi nie działało - kilkanaście razy próbowałem - k**wa Mutlis tyś jest jakiś błogosławiony albo św wg mnie za fatygę się należy , dałbym do jakiego patałacha i by krzyknął np dwieście - i kity naściemniał, że to się zjabało i jeszcze tamto - w ogóle mu się nie opłacało ale zrobił żeby działało
Multis Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Psyt kasztelan 4/13 [emoji20] Ja juz placilem plastikiem Jak tam TV?? Multis ja mam dla Ciebie flaszkę - tak należy się naprawiłeś Przecież nic nie zrobiłem...Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka mi nie działało - kilkanaście razy próbowałem - k**wa Mutlis tyś jest jakiś błogosławiony albo św wg mnie za fatygę się należy , dałbym do jakiego patałacha i by krzyknął np dwieście - i kity naściemniał, że to się zjabało i jeszcze tamto - w ogóle mu się nie opłacało ale zrobił żeby działało Psyt kasztelan 4/13 [emoji20] Ja juz placilem plastikiem Jak tam TV?? Multis ja mam dla Ciebie flaszkę - tak należy się naprawiłeś Przecież nic nie zrobiłem...Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka mi nie działało - kilkanaście razy próbowałem - k**wa Mutlis tyś jest jakiś błogosławiony albo św wg mnie za fatygę się należy , dałbym do jakiego patałacha i by krzyknął np dwieście - i kity naściemniał, że to się zjabało i jeszcze tamto - w ogóle mu się nie opłacało ale zrobił żeby działało Gdzieś to słyszałem... Temu przy aucie grzebie sam... Nie warto być żydłakiem.... karma czasem wraca pochwalony Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
morsik26 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Po robocie i do wyra... Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez morsik26
pajda Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Psyt kasztelan 4/13 [emoji20] Ja juz placilem plastikiem Jak tam TV??Zbieram na więcej cali [emoji6] Ps. Dekoder działa, ile jestem Ci dłużny?
Arturoo Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Psyt kasztelan 4/13 [emoji20] Ja juz placilem plastikiem Jak tam TV?? Multis ja mam dla Ciebie flaszkę - tak należy się naprawiłeś Przecież nic nie zrobiłem...Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka mi nie działało - kilkanaście razy próbowałem - k**wa Mutlis tyś jest jakiś błogosławiony albo św wg mnie za fatygę się należy , dałbym do jakiego patałacha i by krzyknął np dwieście - i kity naściemniał, że to się zjabało i jeszcze tamto - w ogóle mu się nie opłacało ale zrobił żeby działało Tak dzisiaj wygląda oddanie czegokolwiek do majstra...narzekanie i łacha.Ehhh
tolek85 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Elo, Pany, gdzie się wrzuca logi do oceny? Nie chce wrzucić do 2.0TDI, żeby mnie zaraz nie zj***li, że tu się tego nie wrzuca Jest jakiś wątek logi do oceny? http://vaglog.pl/log_229874.html Chodzi mi o to, czy wtryski pracują prawidłowo, czasem wyskakuje mi błąd na pierwszym wtrysku...
stanley Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 stanley...Ty kilka dni temu ja ciut inny zestaw pytań dziś http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/13,129662,5663,robiles-zakupy-przed-denominacja-sprawdz-czy-pamietasz-te.html?i=13 I mój wynik 9/13
tolek85 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 ok mam, sorki za zamieszanie, zachowałem się jak nowocjusz (
diman Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 ok mam, sorki za zamieszanie, zachowałem się jak nowocjusz ( ogarneliscie furę? sorry ale nie mogłem pomóc bo fura pojechała z ojcem
Multis Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Perfect wczoraj Chyba Ci taboret ostrości nie złapał...
Rekomendowane odpowiedzi