morsik26 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 No to jedziem kto będzie i kiedy naciepane z GT-I9195 Ja będę w pierwszy dzień się tam gdzieś plątał i zawitam na chwilę do chłopaków z forum aby się przywitać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 No ja też raczej w pierwszy dzień będę naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Pany, muszę dorobić drugi kluczyk do samochodu ( w jednym pękł mi grot) gdzie polecicie ?? ( oprócz ASO ) Wihajster ogarnia ...ja mam rzut beretem...no Ty ciut dalej wytłumaczcie mi, po kiego uja w avancie usuwać z tyłu wycieraczkę ? bo zawodowcy tego nie potrzebują Laweciarze nie to fakt ....Ty de facto również mało co przyzwyczajony to się nie ma co dziwić... . . . przecież w naczepie też nie masz [emoji14]olew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagakama Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 wytłumaczcie mi, po kiego uja w avancie usuwać z tyłu wycieraczkę ? Żeby nie wydać 250 na nowy silniczek i z 40 na nową dysze ?. Wiem bo właśnie wydałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 wytłumaczcie mi, po kiego uja w avancie usuwać z tyłu wycieraczkę ? Żeby nie wydać 250 na nowy silniczek i z 40 na nową dysze . Wiem bo właśnie wydałem. z tym argumentem to tak serio ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zdrowie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 ja pod tel. więc odpada alko do środy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagakama Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 wytłumaczcie mi, po kiego uja w avancie usuwać z tyłu wycieraczkę ? Żeby nie wydać 250 na nowy silniczek i z 40 na nową dysze . Wiem bo właśnie wydałem. z tym argumentem to tak serio ? A widzisz to inaczej? Bo za kiego grzyba nie rozumiem jazdy z zaślepką. Tylko ze co kto lubi nie moja sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 ja nie rozumiem jak można budą kombi jeździć bez sprawnej wycieraczki z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zdrowie Mieczaki to jest tak jak z lusterek nie umie się korzystać, przeszło 10lat jazdy kombikiem i tylna wycieraczka chodziła klika razy tylko z powodu ze sie przez przypadek włączyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 wytłumaczcie mi, po kiego uja w avancie usuwać z tyłu wycieraczkę ? Tym bardziej że jak pada to musi chodzić non stop bo nic inaczej nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Ale napinacze jedzie ktoś jutro nad wodę tak zeby zrobić grilla albo ognisko i ziemniory , no i oczywiście wskoczyć do bajora ? Ja gdzieś pojadę no ale w kupie siła a i zeby było gdzieś blisko Tychów bo audi sie naprawia a w Chevrolecie brak klimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zdrowie Mieczaki to jest tak jak z lusterek nie umie się korzystać, przeszło 10lat jazdy kombikiem i tylna wycieraczka chodziła klika razy tylko z powodu ze sie przez przypadek włączyła Kaj walisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 u szwagierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 u szwagierki Kiedy wyjazd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 jutro koło 23ciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 wybiera sie jutro ktoś na beerfest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 wybiera sie jutro ktoś na beerfest? Właśnie wróciłem. Ludzi fciul. Kolejki i za piwem i za żarciem, którego jest też fciul ale że schodzi w mgnieniu oka to tez du.py nie urywa. No i standardowo zapomnij o laniu w toitoi chyba, że ktoś Ci kolejkę trzyma non stop. ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi