Arturoo Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Miszka nie citałem nigdy przez miasto... .
Miszka82 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Miszka nie citałem nigdy przez miasto... . ja też nie
Arturoo Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Miszka nie citałem nigdy przez miasto... . ja też nie A poza ?
asmaxx Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Cześć, przepraszam że zaśmiecam ten temat ( napisany w pozostałe audi ale 0 odp), temat gorący a elektryk na wakacjach:/ Właśnie wszedłem do a3 i po tylu latach problem. Jak w temacie, kluczyk bardzo ciężko wchodzi do stacyjki, przy przekrecaniu czuć duży opór. Świeci się kontrolka ABS a do tego klimatyzacja nie działa, nawiew w ogóle nie dmucha. Dzień wcześniej wszystko było ok. Macie pomysł na to? Nie znalazłem podobnego tematu dzięki jak ciężko chodzi kluczyk to kostka w stacyjce - miałem identyczne objawy, a reszta to nie wiem może zbieg okoliczności i też się wysrało albo to coś innego - ciężko powiedzieć musisz pod kompa się podłączyć Mechanik potwierdził Twoje przypuszczenia, widać kostka nie przepuszcza dalej i wychodzą błędy. A ma ktoś program do obdII ??
secio84 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Pany jak by kto chciał to chętnie sprzedam info pw naciepane z GT-I9195
morsik26 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 No to zaczynamy seansik przez najbliższe półtorej godziny. Kibicujcie dobrze [emoji3] No to pssyt z tej okazji
stanley Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 jeszcze piwa nie otworzyłem i już 2 w plecy
pajda Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 ale okazja , mogła wpaść , neuer pokazał klase
Rekomendowane odpowiedzi