akjam Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 To akurat jest czas na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Siema Miszka będziesz dzisiaj na kato? Mam paczkę dla ciebie ( pozostałości po mojej przygodzie z e fajka) nie dam rady dziś dojechać Spoko najwyżej innym razem Cały czas tu byłem ale jak nie nocki to inne pierdoly nie pozwalały mi na ujawnianie mojej skromnej osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) To akurat jest czas na spota Chętnie ale z kolką nerkową to tak nie bardzo bo ledwo chodzę z bólu. Edytowane 15 Września 2015 przez morsik26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Siema Miszka będziesz dzisiaj na kato? Mam paczkę dla ciebie ( pozostałości po mojej przygodzie z e fajka) nie dam rady dziś dojechać Spoko najwyżej innym razemCały czas tu byłem ale jak nie nocki to inne pierdoly nie pozwalały mi na ujawnianie mojej skromnej osoby Aaaa bo już się martwiłem, że po ślbie się coś zmieniło. Będziesz dziś? To akurat jest czas na spota Chętnie ale z kolką nerkową to tak nie bardzo bo ledwo chodzę z bólu. Uuuu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Nie dam rady ojcu auto kleklo jadę do mechanika na 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Ja popo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Pany sklep firmowy Sony potrzebny...coś u Was ,ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Czyli nikogo dziś nie będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 ja pojadę chyba na chorzowską 107 ...a co akjam piszesz się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 No może bym był ala jak nikogo ma nie być to lipa... Ty będziesz na stówe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Wychodzę za 15 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 No to jak będę gdzieś w pobliżu to się odezwę. Ile Ci tam zejdzie? Może dotrę ale nie obiecuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Tu pusto Może Petra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Pany sklep firmowy Sony potrzebny...coś u Was ,ktoś ?Sklep firmowy sony był zawsze w Gliwicach w Forum ale nie wiem czy jest jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Już temat ogarnięty w SCC A się bronił....i poddał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 smaka robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Nie byłem tu z pół roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 No właśnie mega smaka,a tu człowiek musi dietę mieć... Smacznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Człowiek na drugiej zmianie siedzi, a tam kebsy wcinają.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi