Multis Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Multis miło było Jak zawsze. Polecam sie....
pajda Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Tyszaki albo okoliczni - potrzebuje pożyczyć moduł pod kiere , może być nawet golas bez obsługi tempomatu etc. Ktoś? Chyba bym coś takiego znalazł tylko musze poszukać na garażu
turzol Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Tyszaki albo okoliczni - potrzebuje pożyczyć moduł pod kiere , może być nawet golas bez obsługi tempomatu etc. Ktoś? Chyba bym coś takiego znalazł tylko musze poszukać na garażu Daj znać, podjechałbym jutro albo dziś jak Ci pasi
pajda Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Tyszaki albo okoliczni - potrzebuje pożyczyć moduł pod kiere , może być nawet golas bez obsługi tempomatu etc. Ktoś? Chyba bym coś takiego znalazł tylko musze poszukać na garażu Daj znać, podjechałbym jutro albo dziś jak Ci pasi Jutro mogę ci to sprawdzić
Tomi_81 Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Tyszaki albo okoliczni - potrzebuje pożyczyć moduł pod kiere , może być nawet golas bez obsługi tempomatu etc. Ktoś? Mam jak coś to wpadaj
franciszek Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Tyszaki albo okoliczni - potrzebuje pożyczyć moduł pod kiere , może być nawet golas bez obsługi tempomatu etc. Ktoś? Artur ja mam moduł. Będziesz na chacie o 15 stej? Swiatło stopu zamowilem wczoraj ,mogę zadzwonić jutro rano żeby dorzucili jeszcze jedno dla Ciebie.
turzol Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Tyszaki albo okoliczni - potrzebuje pożyczyć moduł pod kiere , może być nawet golas bez obsługi tempomatu etc. Ktoś? Artur ja mam moduł. Będziesz na chacie o 15 stej? Swiatło stopu zamowilem wczoraj ,mogę zadzwonić jutro rano żeby dorzucili jeszcze jedno dla Ciebie. Zglosze się Gdzie zamawiales stop?Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
franciszek Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Tyszaki albo okoliczni - potrzebuje pożyczyć moduł pod kiere , może być nawet golas bez obsługi tempomatu etc. Ktoś? Artur ja mam moduł. Będziesz na chacie o 15 stej? Swiatło stopu zamowilem wczoraj ,mogę zadzwonić jutro rano żeby dorzucili jeszcze jedno dla Ciebie. Zglosze się Gdzie zamawiales stop?Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Zamowilem tutaj http://allegro.pl/show_item.php?item=5218284043 plus rączka ręcznego O 17:00 jade zakladac fajerę.Mogę podjechac przed 17:00 lub po zalozeniu kiery,jak Ci pasuje
diman Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Hi Do Hornetha ma ktoś fona? Pewnie Stasiu
Miszka82 Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 ten mój ziomek, któremu jebli C6 dostał kasę z ubezpieczalni nie mówiłem, że nie ma rzeczy niemożliwych no np wsadź parasol do d*py i go otwórz po wczorajszym melanżu - definitywnie, ostateczne nie piję nigdy więcej alkoholu, powtarzam nigdy ! ja jebie
Horneth Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Taaa chyba w małych ilościach. Pozdro z korka na krajowej 5.... masakra.
ucho.77 Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Miszka prima aprilis już dawno był
Miszka82 Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 masakra dawno się tak nie upodliłem ps. leczę kaca a wiadomo co najlepsze na kaca
Horneth Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Kur... jeszcze mi sie sprzęgiełko alternatora teraz zatarło i napierdziela aż miło. A tu jeszcze 150km do poznania i 400km w środe do katowic...
Rekomendowane odpowiedzi