stanley Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Ponizej 5 st C klimy chyba nie uruchomisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Dokładnie... używaj osuszania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 nie wiedziałem, ale mi ulżyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Czester dzięki za foty.... :kox: :kox: :kox: Nowa tapeta zagości pewnie u mnie na długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Czester dzięki za foty.... :kox: :kox: :kox: Nowa tapeta zagości pewnie u mnie na długo No, zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 ello z wieczora myślę ciągle o założeniu wątka co do tych spotów wyjazdowych ale do końca to nie wiem jak ma to wyglądać muszę to z kimś obgadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Normalnie, otwierasz watek, mozesz go przykleić, i raz na miesiac zmieniasz nazwe miasta. W watku piszesz date oraz miejsce do ktorego jedziemy, i kazdy dopisuje sie do listy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Normalnie, otwierasz watek, mozesz go przykleić, i raz na miesiac zmieniasz nazwe miasta. W watku piszesz date oraz miejsce do ktorego jedziemy, i kazdy dopisuje sie do listy :> powiem ci foty :notworthy: a o wątku pogadamy w piątek chciałbym jakieś fotki wkleić a do końca nie wiem jak się to robi a kaszany nie chce robić więc spokojnie[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 20:38_________________________________________________panowie czy ktoś na piątek się pisze do gliwic??? zapisy na pw. tylko nie wszyscy bo mi skrzynkę zapchacie :polew: [br]Dopisany: 14 Październik 2009, 20:47_________________________________________________ Czester dzięki za foty.... :kox: :kox: :kox: Nowa tapeta zagości pewnie u mnie na długo krolu a to pewne że cie nie będzie czy musze cię prosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 a tak z innej beczki. Włączyłem własnie mecz ( pol-sło) i już 0-1 Ten mecz zaczął sie z takim wynikiem czy goście tak szybko strzelili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Ten mecz zaczął sie z takim wynikiem czy goście tak szybko strzelili Chocby ten mecz zaczal sie wynikiem 10:0 dla polski to i tak nie wiem czy by wygrali :polew: Dno totalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Panowie, uwaga na śmietniki http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091012/LUBLIN/552968752 co to się robi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091012/LUBLIN/552968752 Banda darmozjadow i zlodziei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 mówicie o ym śmietniku z fotoradarami dziś nasz pan prezydent odrzucił ustawę o fotoradarach i większych mandatach chyba jedna dobra rzecz... [br]Dopisany: 14 Październik 2009, 21:33_________________________________________________jest tu ktoś co śnieg spadł to wszyscy poszli szaleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 pierwsza zima ze "złym" napędem i jest kosmicznie dziwnie jutro chyba podjade wrzucić zimówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 A ja juz pierwsze slizganko na przeddomowym parkingu zaliczylem :> co lyse opony i brak Q to lyse opony i brak Q, lata sie pieknie nawet na mokrym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Ja probowalem sie slizgac na parkingu pod praca ale moje nowe zimowki mi na to za h.. nie pozwolila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 spokojnie panowei jakoś sie zgadamy to sie jakieś wspólne ślizganko zorganizuje poczekajmy na śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Witam wieczorem. Jest tu jakis znawca ktory mi odpowie na pytanie. Kupilem ori lampy xenonowe valeo i myslalem ze wejda hidy a tu zonk. Wie ktos moze w jaki sposob mozna wsadzic hidy do ori xenonow?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Witam wieczorem. Jest tu jakis znawca ktory mi odpowie na pytanie. Kupilem ori lampy xenonowe valeo i myslalem ze wejda hidy a tu zonk. Wie ktos moze w jaki sposob mozna wsadzic hidy do ori xenonow?? Hmmm. Przejściówka na D2S taka moja pierwsza myśl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Tzn. zarnik z hida wchodzi ladnie w gniazdo i sie trzyma spoko tylko wtyczka nie pasuje ktora odpowiada za swiecenie swiatel mijania czyli xenonu , postojowki i dlugie swieca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi