turzol Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Nie walają sie komuś po garażu takie wkręty? Oryginalnie idą do przykręcenia sprysków lamp i halogenów.
Multis Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Nie walają sie komuś po garażu takie wkręty? Oryginalnie idą do przykręcenia sprysków lamp i halogenów. Podobne mam chyba w robo. Ale po nowym roku....
Arturoo Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Nie walają sie komuś po garażu takie wkręty? Oryginalnie idą do przykręcenia sprysków lamp i halogenów. w aso za drobne kupowałem pod halogeny
turzol Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Nie walają sie komuś po garażu takie wkręty? Oryginalnie idą do przykręcenia sprysków lamp i halogenów. w aso za drobne kupowałem pod halogeny akurat te wkręty mają cene kosmos....wiem pytałem i odpuscilem
Arturoo Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 pogadaj ze stanley'em niech zrobi promo cenę ,a na spocie by było do odbioru
Multis Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 widzę, że tutaj cały czas grubo Ino... Zdrowie...
Mario22 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Pyrsk ... Wkońcu zwykły browar .. Naciapane z Z2 iedyś o tym była dyskusja.... No i wyjaśnione... Zaraz po nowym roku składamwniosek dla swojej platformy na hak... Pyrsk... Ale jakieś takie niedobre... Ale wszystkiego trzeba skosztować Naciapane z Z2 Edytowane 28 Grudnia 2015 przez Mario22
pajda Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 widzę, że tutaj cały czas grubo Cały czas ale nikt nic nie dzwoni ...
Mario22 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 widzę, że tutaj cały czas grubo Cały czas ale nikt nic nie dzwoni ... Wkońcu święta... Każdy pije w gronie rodzinnym :-) Naciapane z Z2
Rekomendowane odpowiedzi