stanley Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 a co myślicie o 2,7 TDI w B8? Trochę tego jest na allegro ale u nas chyba nikt tym nie jeździ. Ja jechałem tym w A5 z automatem, i kurde trochę mi mocy brakowało :/ jak na 190. Może program by ożywił ten silnik, ale jaki on jest? Dobra jednostka? Na forum mało wypowiedzi, niby sobie chwalą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 a co myślicie o 2,7 TDI w B8? Trochę tego jest na allegro ale u nas chyba nikt tym nie jeździ. Ja jechałem tym w A5 z automatem, i kurde trochę mi mocy brakowało :/ jak na 190. Może program by ożywił ten silnik, ale jaki on jest? Dobra jednostka? Na forum mało wypowiedzi, niby sobie chwalą... Ma to gość z myslowic slawko co jeździ zebra byl kilka razy na kato chwali spbie. Znajomy ma taki w c klasie i tez chwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Bry :-) naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Jak,ja widze te ogłoszenia... piękne fotki a potem kupy na żywo... Przekręcone przebiegi i inne cuda... to polecam udać się do salonu po coś mniej lansiarskiego ale zawsze nowego... Wpłata 30 tyś w gotówce reszta fajna mini ratka na 5 lat i przynajmniej wiem co mam... I po 5 latach lub max 150 tys przebiegu wymiana.... [emoji1] czekam na hejty ale.taka moja religia... A ten golf to wogóle jakaś pomyłka Naciapane z Z2 Edytowane 22 Lutego 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Siemka z wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Jak,ja widze te ogłoszenia... piękne fotki a potem kupy na żywo... Przekręcone przebiegi i inne cuda... to polecam udać się do salonu po coś mniej lansiarskiego ale zawsze nowego... Wpłata 30 tyś w gotówce reszta fajna mini ratka na 5 lat i przynajmniej wiem co mam... I po 5 latach lub max 150 tys przebiegu wymiana.... [emoji1] czekam na hejty ale.taka moja religia... A ten golf to wogóle jakaś pomyłka Naciapane z Z2 W aso też kombinują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Jak,ja widze te ogłoszenia... piękne fotki a potem kupy na żywo... Przekręcone przebiegi i inne cuda... to polecam udać się do salonu po coś mniej lansiarskiego ale zawsze nowego... Wpłata 30 tyś w gotówce reszta fajna mini ratka na 5 lat i przynajmniej wiem co mam... I po 5 latach lub max 150 tys przebiegu wymiana.... [emoji1] czekam na hejty ale.taka moja religia... A ten golf to wogóle jakaś pomyłka Naciapane z Z2 Co masz do tego golfa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Jak,ja widze te ogłoszenia... piękne fotki a potem kupy na żywo... Przekręcone przebiegi i inne cuda... to polecam udać się do salonu po coś mniej lansiarskiego ale zawsze nowego... Wpłata 30 tyś w gotówce reszta fajna mini ratka na 5 lat i przynajmniej wiem co mam... I po 5 latach lub max 150 tys przebiegu wymiana.... [emoji1] czekam na hejty ale.taka moja religia... A ten golf to wogóle jakaś pomyłka Naciapane z Z2 też czasem oglądam się za nowym, ale stwierdziłem, że mnie po prostu nie stać bo ok 150 a 200 kzł nie mam, a kupować KIE bądź inny wynalazek to głupota. dobrze wyposażona astra albo focus czy nawet leon cupra (też oglądałem) to wydatek nim. 85 kafli. ato po dwóch latach warte 60 po czterech 40........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 i dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 aaaa i nie zapominajmy o tym, że szukamy audi bo przyzwyczaiło nas do wygody, do dobrego spasowania i jakości materiałów, że nic tam nie trzeszczy nie piszczy itp. ... nie jeden nowy samochód po roku użytkowania trzeszczy jak jakaś stara obora.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 aaaa i nie zapominajmy o tym, że szukamy audi bo przyzwyczaiło nas do wygody, do dobrego spasowania i jakości materiałów, że nic tam nie trzeszczy nie piszczy itp. ... nie jeden nowy samochód po roku użytkowania trzeszczy jak jakaś stara obora.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi