diman Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) ucho.77 dzięki bardzo za ogarniecie tego czujnika i nie tylko [emoji3] Czujnik wyrezany teraz pora na testy,choć pierwsze nie wypadły za dobrze ale czas pokaże jak będzie dalej. Szkoda że nikt inny nas nie odwiedził... Czekam na efekty jak to działa bo chciałbym to ojcu założyć tylko się zastanawiam co z tego będzie Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez diman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 ucho.77 dzięki bardzo za ogarniecie tego czujnika i nie tylko [emoji3] Czujnik wyrezany teraz pora na testy,choć pierwsze nie wypadły za dobrze ale czas pokaże jak będzie dalej. Szkoda że nikt inny nas nie odwiedził... Czekam na efekty jak to działa bo chciałbym to ojcu założyć tylko się zastanawiam co z tego będziediman dam Ci znać za parę dni czy to jest warte świeczki bo jak to testowaliśmy to było tak sobie a jak pojezdzilem trochę to zaczęło działać od 40cm czyli tak jak powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 ucho.77 dzięki bardzo za ogarniecie tego czujnika i nie tylko [emoji3] Czujnik wyrezany teraz pora na testy,choć pierwsze nie wypadły za dobrze ale czas pokaże jak będzie dalej. Szkoda że nikt inny nas nie odwiedził... Czekam na efekty jak to działa bo chciałbym to ojcu założyć tylko się zastanawiam co z tego będziediman dam Ci znać za parę dni czy to jest warte świeczki bo jak to testowaliśmy to było tak sobie a jak pojezdzilem trochę to zaczęło działać od 40cm czyli tak jak powinnoSpoko czekam na info mam 2 tygodnie czasu bo pojechał do niemiec wiec jest luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Te chudy, kiedy jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Kruszynko w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Hmmm Się co pomyśli jutro. Albo za tydzień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jestem otwarty na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jestem otwarty na propozycje dwóch murzynów i Ty sam ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Ściul jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jak się w kartonach fele przewozi to później miejsca nie ma. Miałem to samo, cztery felgi + cztery opony i musiałem przedni fotel zdemontować w sedanie żeby to zmieścić. A ty wdupane masz Nie było czasu na wrzucanie fotk bo rezanie u Morsika było co nie zmienia faktu że są Nie ta kategoria wagowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 hehe właśnie walnąłem pierwszego kielona dziś...baaaaaaa w tym tygodniu więc mam żart, idę w kimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jak się w kartonach fele przewozi to później miejsca nie ma. Miałem to samo, cztery felgi + cztery opony i musiałem przedni fotel zdemontować w sedanie żeby to zmieścić. A ty wdupane masz Nie było czasu na wrzucanie fotk bo rezanie u Morsika było co nie zmienia faktu że są Nie ta kategoria wagowa. Fane koło masz Zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jak się w kartonach fele przewozi to później miejsca nie ma. Miałem to samo, cztery felgi + cztery opony i musiałem przedni fotel zdemontować w sedanie żeby to zmieścić. A ty wdupane masz Nie było czasu na wrzucanie fotk bo rezanie u Morsika było co nie zmienia faktu że są Nie ta kategoria wagowa. Fane koło masz Zdrowie Szlachta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jestem otwarty na propozycje dwóch murzynów i Ty sam ok ?Oreo? To masz jakąś słabość do gejuszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Szlachta I kto mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zdrowie Jestem otwarty na propozycje dwóch murzynów i Ty sam ok ?Oreo? To masz jakąś słabość do gejuszy... To dopiero teraz zauważył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 taka mała historia - Ci co spędzali dorastali w Kato na bank gościa kojarzą https://www.facebook.com/1567824283544373/videos/1593539747639493/ Kojarzę gościa... gdzieś przy tej księgarni katolickiej czy cos takiego bywał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Sorki, że nie wpadłem...Ale jak o 13 zacząłem to przed chwilą wróciłem do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi