ucho.77 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Dla mnie mio to shit kiedyś miałem i w ciągu 4 miesięcy trzy spędziła w swrwisie dla mnie tylko tomtom albo google Senek rns-e ci się zd..ił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Pajda jak chcesz podeślę Ci tomtoma z licencją do 2055 chyba Ściągasz normalnie raz mapy i potem działa w trybie offline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Ale do tego potrzeba gpsa w telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 to nie ma być telefon tylko normalna navi a ty ucho już nie wymyślaj historyjek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Sam program nie wchodzi w grę no nie dziwie ci się... Psssyt Psyt ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 co polecacie z navi ?Google maps, mamy 21 wiek i net jest wszędzie co mam na macu stanąć żeby trase w navi zobaczyć to że ty masz net w tel. to nie znaczy że wszyscy go mają http://otomoto.pl/oferta/subaru-outback-2-5i-bi-fuel-trend-1-wlasciciel-faktura-vat-23-ID6yllyh.html#b32b79b8d5 wg mnie to auto jest szpetne i z zewnątrz i wewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Dla mnie mio to shit kiedyś miałem i w ciągu 4 miesięcy trzy spędziła w swrwisie dla mnie tylko tomtom albo google Senek rns-e ci się zd..ił A ja kiedyś miałem Mio ( najprostsza wersje) i do Austrii poprowadziła nas lepiej niż tom tom i nigdy się nie zepsuła. Nie ma reguły co polecacie z navi ?Google maps, mamy 21 wiek i net jest wszędzie co mam na macu stanąć żeby trase w navi zobaczyć to że ty masz net w tel. to nie znaczy że wszyscy go mają http://otomoto.pl/oferta/subaru-outback-2-5i-bi-fuel-trend-1-wlasciciel-faktura-vat-23-ID6yllyh.html#b32b79b8d5 wg mnie to auto jest szpetne i z zewnątrz i wewnątrzTrueJak jakieś daewoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Pajda ładuj coś do fona,a jak chcesz mieć dobrą i pewną to tylko tomtom najlepiej z trafikiem Kilka nawigacji przerabiałem i na kilku aplikacjach jeździłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 to psyt PS. Felgi w poniedziałek idą do malowania teraz jeżdżę wygodnie na 17" Gdzie będziesz malował? I które felgi?19" chyba Ali expressAlu Kumpel tam robił felgi i ciężko się było z chłopem dogadać, czas oczekiwania i jeszcze nie najlepsze wykonanie. Ten Deloch może? Choć tam też ktoś coś narzekał... Także tego... Nie pogadamy normalnie bo KAŻDY mój post jest umieszczony w kolejce moderacyjnej - ale swoją drogą jak to ładnie nazwano! Fiu fiu... Co tam z wieczorka? Jeszcze kabarety niech moderują....;-)Naciapane z Z2 Niech robio co chco... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Kumpel robił w alu expres I zrobili mu w tydzień. Jak to będę robił przez mojego lakiernika, to powinno być szybko; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Siemka Dla mnie mio to shit kiedyś miałem i w ciągu 4 miesięcy trzy spędziła w swrwisie dla mnie tylko tomtom albo google Senek rns-e ci się zd..ił A ja kiedyś miałem Mio ( najprostsza wersje) i do Austrii poprowadziła nas lepiej niż tom tom i nigdy się nie zepsuła. Nie ma reguły Tez kiedyś miałem i nie mogłem złego słowa powiedzieć..... .prowadziła jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Pajda ładuj coś do fona,a jak chcesz mieć dobrą i pewną to tylko tomtom najlepiej z trafikiem Kilka nawigacji przerabiałem i na kilku aplikacjach jeździłem Nie każdy jest tak zarobiony by mieć neta w smartfonie i płacić 120 zł abonament Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Nie każdy jest tak zarobiony by mieć neta w smartfonie i płacić 120 zł abonament Nie przesadzaj tyle to płace za dwa abonamenty gdzie mam 5GB na neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 siemka, co do nawi to kierownik w moim dziale śmiga na mapie ściennej polski takiej 1,5x2m :V ostatnio sprawdzał jak najszybciej przejechać z jaworzna na będzin jak dobrze pamiętam i nigdy się nie zepsuła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Pajda, NAVROAD DRIVE i automapa, moja teściowa se radzi i chwali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Pajda, dla CIebie coś w gazie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/330942-slaski-bazar/page-12#entry4834478 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Cześć Pajda ładuj coś do fona,a jak chcesz mieć dobrą i pewną to tylko tomtom najlepiej z trafikiemKilka nawigacji przerabiałem i na kilku aplikacjach jeździłem Nie każdy jest tak zarobiony by mieć neta w smartfonie i płacić 120 zł abonament Michaś zainstaluj sobie tomtoma/aigo na fonie masz smartfona w którym masz gpsa wbudowanego i nie potrzebujesz neta Multis mówi o hołku ja bym go omijał (na zachodzie ujowo prowadzi) Co do mio to ja go kupowałem 12 lat temu za 1200zł i wymieniłem go po 4miechach na tomtoma który do tej pory hula Jakby cie zainteresowała nawi do telefonu to na A4 na shellu(przed zjazdem na wirek)jest gość co instaluje za 50zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi