Multis Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Zdrowie pigwa ze sprite Na rower byś wyszedł... lepiej sie pije w plenerze...
pajda Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Zdrowie pigwa ze sprite Na rower byś wyszedł... lepiej sie pije w plenerze...No właśnie
ucho.77 Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Zdrowie pigwa ze sprite Na rower byś wyszedł... lepiej sie pije w plenerze...No właśnie Papry jutro
pajda Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Zdrowie pigwa ze sprite Na rower byś wyszedł... lepiej sie pije w plenerze...No właśnie Papry jutro No trzeba by się wybrać, ale nie na pierwszy strzał bo to jest 50 km, jutro mam rodzinny obiad wiec rower raczej odpada. Także pierwsze trasy rowerem trzeba robić krótkie tak do 30 km by się d*pa i jajka przyzwyczaily. Zaczynamy trasą do bierunia na lanego pilsnera[emoji3]
morsik26 Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Zdrowie pigwa ze sprite Na rower byś wyszedł... lepiej sie pije w plenerze...No właśnie Papry jutro No trzeba by się wybrać, ale nie na pierwszy strzał bo to jest 50 km, jutro mam rodzinny obiad wiec rower raczej odpada. Także pierwsze trasy rowerem trzeba robić krótkie tak do 30 km by się d*pa i jajka przyzwyczaily. Zaczynamy trasą do bierunia na lanego pilsnera[emoji3] Na rynku w Starym Bieruniu otworzyli Piwiarnie Warki [emoji12]
Multis Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Zdrowie pigwa ze sprite Na rower byś wyszedł... lepiej sie pije w plenerze...No właśnie Papry jutro No trzeba by się wybrać, ale nie na pierwszy strzał bo to jest 50 km, jutro mam rodzinny obiad wiec rower raczej odpada.Także pierwsze trasy rowerem trzeba robić krótkie tak do 30 km by się d*pa i jajka przyzwyczaily. Zaczynamy trasą do bierunia na lanego pilsnera[emoji3] Kiedy?
keżor Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Opublikowano 14 Maja 2016 Polska ma juz 3pkt i wciaz mamy 3razy wiecej punktow niz niemcy huehuehue k**wa mac I jak tak dalej pojdzie to eurowizje wygra australia hahaha I jak tak dalej pojdzie to eurowizje wygra australia hahaha Polska dala ukrainie 12 ptk, ukraina odwdzieczyla sie Polsce... dajac jej 0
pajda Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Zdrowie pigwa ze sprite Na rower byś wyszedł... lepiej sie pije w plenerze...No właśnie Papry jutro No trzeba by się wybrać, ale nie na pierwszy strzał bo to jest 50 km, jutro mam rodzinny obiad wiec rower raczej odpada. Także pierwsze trasy rowerem trzeba robić krótkie tak do 30 km by się d*pa i jajka przyzwyczaily. Zaczynamy trasą do bierunia na lanego pilsnera[emoji3] Na rynku w Starym Bieruniu otworzyli Piwiarnie Warki [emoji12]Wiem, ale czy tam będzie lany pilsner?Kiedy to nie wiem, może w przyszła niedziela, a co multis będziesz tez jechał na Bieruń rowerem?
Multis Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Zdrowie pigwa ze sprite Na rower byś wyszedł... lepiej sie pije w plenerze...No właśnie Papry jutro No trzeba by się wybrać, ale nie na pierwszy strzał bo to jest 50 km, jutro mam rodzinny obiad wiec rower raczej odpada. Także pierwsze trasy rowerem trzeba robić krótkie tak do 30 km by się d*pa i jajka przyzwyczaily. Zaczynamy trasą do bierunia na lanego pilsnera[emoji3] Na rynku w Starym Bieruniu otworzyli Piwiarnie Warki [emoji12]Wiem, ale czy tam będzie lany pilsner?Kiedy to nie wiem, może w przyszła niedziela, a co multis będziesz tez jechał na Bieruń rowerem? Temat do przedyskutowania...
Horneth Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Dobry Stasiu zabierz na jutro kase bo musze asygnate zapłacić
Rekomendowane odpowiedzi