Mario22 Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 Nie znam Ps. Dzisiejsze tankowanie do pełna Te ziomek ja tak mam już pare lat... Nie w audi ale pamiętam czasy 1,19... Naciapane z Z2
stanley Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 Stanley, potwierdzam ze czerwony jest szybszy Hehe.
Mario22 Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 Taka sytuacja [emoji20] A taki mi się pewny po remoncie wydawał... Pier... Wole gorsze a nowe z salonu i bez lawety.... ;-) sprzedej toNaciapane z Z2
pajda Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 Taka sytuacja [emoji20] A taki mi się pewny po remoncie wydawał... Pier... Wole gorsze a nowe z salonu i bez lawety.... ;-) sprzedej toNaciapane z Z2 Jesteś chętny? Tak jak stoi ci puszcze po kosztach Siema! Stan wieczorem będę dzwonił w Twoim temacie Pajda co z wozem? ok Wóz umarł! Nagle się zrobiła choinka na blacie i auto zgasło i tyle. to już pewnie jest zastępczy Focus ?He he skąd widziałeś [emoji41]
Tomi_81 Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 Panowie gdzie najlepiej z klimą podjechać bo koledze coś padło....
stanley Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 Panowie gdzie najlepiej z klimą podjechać bo koledze coś padło.... skąd jest kolega ?
stanley Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 skąd jest kolega ? Tychy http://www.auto-klima.pl/ Mikołów konkret firma
Tomi_81 Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 Auto Klimatyzacja Śląski - klimatyzacja samochodowa, chłodnice, ogrzewanie postojoweMikołówkonkret firma Dzięki Stanley
pajda Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 wiadomo co z wozidłem ? trza szukać czegoś innego chyba bedzie tel do miszela lub tolka nie ma jeszcze diagnozy , pewnie jutro do niego beda dopiero zagladać
turzol Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 skąd jest kolega ? Tychy Ja polecam Grzesia z Jedliny. Odkąd mnie chcieli wydymać na kilka tys w Mikołowie (u pazdziorka) jeżdże tylko do niego http://klimatomalagt.pl/
stanley Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 wiadomo co z wozidłem ?trza szukać czegoś innego chyba bedzie tel do miszela lub tolka nie ma jeszcze diagnozy , pewnie jutro do niego beda dopiero zagladać Pewnie pier**la
Rekomendowane odpowiedzi