Maxito Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 troche chyba drogo jak 35 zł za 100szt spytaj sie ile by za 500 czy 1000 chcieli , bo były by one bez kalendarza i ja bym sam wziął z 100-200 to narazie tylko w jednej drukarni pytałem ale mam jeszcze jednego znajomego który sie tym zajmuje może jakieś rabaty dostaniemy wiem że 100 to lipa ale mówie żebyś zaczął jakiś projekt tworzyć do wtorku masz czas żeby pokazać projek możę zrobimy jakiś taki jeden wspólny dla wszystkich spotów na śląsku czy to bezsensu ???
keżor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 ale w jakim formacie to potrzebujesz? Wectorowy .crd ? czy styknie .jpg ?
Maxito Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 ale w jakim formacie to potrzebujesz? Wectorowy .crd ? czy styknie .jpg ? :embarrassed: nie wiem gośćpowiedział że najlepiej żeby to było zrobine w korelu a o więcej mnie nie pytaj bo nie wiem
keżor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 ale w jakim formacie to potrzebujesz? Wectorowy .crd ? czy styknie .jpg ? :embarrassed: nie wiem gośćpowiedział że najlepiej żeby to było zrobine w korelu a o więcej mnie nie pytaj bo nie wiem czyli wectorowo
Maxito Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 niech Kędzior coś wymodzi w paincie co najwyżej bełta może puścić ale w jakim formacie to potrzebujesz? Wectorowy .crd ? czy styknie .jpg ? :embarrassed: nie wiem gośćpowiedział że najlepiej żeby to było zrobine w korelu a o więcej mnie nie pytaj bo nie wiem czyli wectorowo skoro tak mówisz
keżor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 to niech jakiś pisarz poeat dupnie jakiś tekscior na to zaproszenie
Maxito Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 co trzeba zrobić żeby mieć podgrzewane lusterka???
Miszka82 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 co trzeba zrobić żeby mieć podgrzewane lusterka??? jest taki wątek na forum no co maty grzewcze, kable + podłączenie i hula, a jak ściągniesz wkłady lusterek to może i kabelki będziesz miał pociągnięte, gadaj z Akjamem łun ma B7 i rezo tego typu wynalazki
A-rek Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 co trzeba zrobić żeby mieć podgrzewane lusterka??? zamontowc wklady :>
Miszka82 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 z resztą po kiego ci grzane lusterka jak zima już się kończy
Maxito Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 z resztą po kiego ci grzane lusterka jak zima już się kończy bo nic w nich nie widze
keżor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 pierwsza propozycja , jakieś zastrzeżenia ?
Miszka82 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 cycki muszą być widoczne, musi być bardziej opalona, palec w c*pie palec w d*pie i cieknąca sperma po brzuchu
keżor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 cycki muszą być widoczne, musi być bardziej opalona, palec w c*pie palec w pupie i cieknąca sperma po brzuchu
A-rek Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 cycki muszą być widoczne, musi być bardziej opalona, palec w c*pie palec w pupie i cieknąca sperma po brzuchu
Miszka82 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 cycki muszą być widoczne, musi być bardziej opalona, palec w c*pie palec w pupie i cieknąca sperma po brzuchu cycki muszą być widoczne, musi być bardziej opalona, palec w c*pie palec w pupie i cieknąca sperma po brzuchu co wam się stało z oczami macie jedno większe
Rekomendowane odpowiedzi