talib1990 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) szukaliśmy pół roku 11k + opłaty 1k ... jest pare pierdół do porobienia nie twierdze, że nie ale kilometry ma prawdziwe ( 117 tkm ) i wyposażenie zacne od webasta na pilota przez hands free po grzane skóry itp.... jutro może na spota podjade to wpadnij.. najważniejsze prosty silnik 16v pod LPG idealny i automat dp0 nie do zajechania No właśnie... Szukałeś pół roku... Miałeś jakieś pojęcie o reniach?Sprzedaj za 16 i jutro jestem na spocie obejrzeć haha Naciapane z Z2 ta po lewej srebrna to była megane mojej żony 2003 1.6 16v 113 km automat LPG ... auto super jak za te pieniądze wyposażone bardzo fajnie... 2 lata żadych awarii oprócz czujnika ciśnienia klimatyzacji (200 zł ) stąd zmiana na megane CC 2.0 .. a ta po prawej kumpla troche porobiona... on mi doradził na co zwracać uwagę w CC przy zakupie. Auto jest szczelne... wiadomo przy myciu z boku z karchera wleci z 2 krople... ale jestem przed regulacją szyb .. wtedy auto bedzie szczelne w 100 %.. cbrio nie moze byc walone z tyłu bo wtedy z dachem jest bieda Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez talib1990
pajda Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Panowie nie ma ktoś do opchniecia amartyzatora na tył do A4 B6 Avant bo mi się kompletnie wylał? A ma [emoji6] ładny ciekawe czy serio czy tylko na fotkach... http://allegro.pl/show_item.php?item=6374695451#aef29c8a60 No elegancki jak ta lala tyko ze u nas kiepska pogodaPajda dawaj szczegóły o tym amorze [emoji12] leża w garażu : to akurat był mów przejściowy zestaw pomiędzy 1BV z zestawem pro-kit może rok na nich jeździłem Michał jakie koszty? hmm nie wiem
morsik26 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 No to Michał się dowiedz [emoji12]
Mario22 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) psyt Stasiu co powiesz o tym eosie? Naciapane z Z2 szukaliśmy pół roku 11k + opłaty 1k ... jest pare pierdół do porobienia nie twierdze, że nie ale kilometry ma prawdziwe ( 117 tkm ) i wyposażenie zacne od webasta na pilota przez hands free po grzane skóry itp.... jutro może na spota podjade to wpadnij.. najważniejsze prosty silnik 16v pod LPG idealny i automat dp0 nie do zajechania No właśnie... Szukałeś pół roku... Miałeś jakieś pojęcie o reniach?Sprzedaj za 16 i jutro jestem na spocie obejrzeć haha Naciapane z Z2 ta po lewej srebrna to była megane mojej żony 2003 1.6 16v 113 km automat LPG ... auto super jak za te pieniądze wyposażone bardzo fajnie... 2 lata żadych awarii oprócz czujnika ciśnienia klimatyzacji (200 zł ) stąd zmiana na megane CC 2.0 .. a ta po prawej kumpla troche porobiona... on mi doradził na co zwracać uwagę w CC przy zakupie. Auto jest szczelne... wiadomo przy myciu z boku z karchera wleci z 2 krople... ale jestem przed regulacją szyb .. wtedy auto bedzie szczelne w 100 %.. cbrio nie moze byc walone z tyłu bo wtedy z dachem jest bieda Ta od kumpla też ciekawa... Mnie przeraża szukanie auta bo mało się znam... Wolałbym po kimś znajomym lub znajomym znajomegoNaciapane z Z2 Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez Mario22
talib1990 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 psyt Stasiu co powiesz o tym eosie?Naciapane z Z2 szukaliśmy pół roku 11k + opłaty 1k ... jest pare pierdół do porobienia nie twierdze, że nie ale kilometry ma prawdziwe ( 117 tkm ) i wyposażenie zacne od webasta na pilota przez hands free po grzane skóry itp.... jutro może na spota podjade to wpadnij.. najważniejsze prosty silnik 16v pod LPG idealny i automat dp0 nie do zajechania No właśnie... Szukałeś pół roku... Miałeś jakieś pojęcie o reniach?Sprzedaj za 16 i jutro jestem na spocie obejrzeć haha Naciapane z Z2 ta po lewej srebrna to była megane mojej żony 2003 1.6 16v 113 km automat LPG ... auto super jak za te pieniądze wyposażone bardzo fajnie... 2 lata żadych awarii oprócz czujnika ciśnienia klimatyzacji (200 zł ) stąd zmiana na megane CC 2.0 .. a ta po prawej kumpla troche porobiona... on mi doradził na co zwracać uwagę w CC przy zakupie. Auto jest szczelne... wiadomo przy myciu z boku z karchera wleci z 2 krople... ale jestem przed regulacją szyb .. wtedy auto bedzie szczelne w 100 %.. cbrio nie moze byc walone z tyłu bo wtedy z dachem jest bieda Ta od kumpla też ciekawa... Mnie przeraża szukanie auta bo mało się znam... Wolałbym po kimś znajomym lub znajomym znajomegoNaciapane z Z2 ja szukałem tyle bo musiało być 2.0 16v automat ... jak nie chcesz automata to szukaj 2.0 t silnik porównywalny do 1.8 t vag ... 163 konie w serii w skrzyni 6b to juz nisko lata
stanley Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Mario, ciężko mi coś więcej powiedzieć, w PL mało tego jeździ, silnik w miarę ok
Mario22 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Mario, ciężko mi coś więcej powiedzieć, w PL mało tego jeździ, silnik w miarę ok No rozumiem... Wygląda super szkoda że to nie po bliskuNaciapane z Z2
pajda Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 http://otomoto.pl/oferta/skoda-octavia-tdi-140km-dsg-krajowa-navi-xenon-pelnyserwisaso-faktura-vat-23-ID6ytxfx.html
Kędzior Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 czesc http://otomoto.pl/oferta/skoda-octavia-tdi-140km-dsg-krajowa-navi-xenon-pelnyserwisaso-faktura-vat-23-ID6ytxfx.html ja bym cie bardziej widzial w mondeo najlepiej titanium Talib ta renowka cc mi sie bardzo podoba jedno z ladniejszych cabrio moim zdaniem
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 czesc http://otomoto.pl/oferta/skoda-octavia-tdi-140km-dsg-krajowa-navi-xenon-pelnyserwisaso-faktura-vat-23-ID6ytxfx.html ja bym cie bardziej widzial w mondeo najlepiej titanium Talib ta renowka cc mi sie bardzo podoba jedno z ladniejszych cabrio moim zdaniem Dziwi mnie właśnie to że Pajda nie szuka Forda
pajda Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 czesc http://otomoto.pl/oferta/skoda-octavia-tdi-140km-dsg-krajowa-navi-xenon-pelnyserwisaso-faktura-vat-23-ID6ytxfx.htmlja bym cie bardziej widzial w mondeo najlepiej titanium Talib ta renowka cc mi sie bardzo podoba jedno z ladniejszych cabrio moim zdaniem Dziwi mnie właśnie to że Pajda nie szuka Forda Narazie to mi chodzi po głowie Passek Co do forda jeden minus to brak możliwości sprawdzenia historia
Rekomendowane odpowiedzi