Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: z rana :decayed: Jaką piękną mamy pogodę :naughty: Kto już zmienił na letnie :polew:

mnie już korci :decayed:
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/styczen_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_2010_zgloszenia-t115921.15.html Pomożecie brakuje jeden głos :decayed:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 13:53_________________________________________________

:hi: z rana :decayed: Jaką piękną mamy pogodę :naughty: Kto już zmienił na letnie :polew:

mnie już korci :decayed:

No pogoda jest obiecująca i prognozy nawet też. A ja muszę kupić jakieś kapcie szybko :tongue4:
Opublikowano

ja mam 17ki do oddania continentali conti 2 i 3 :wink4: 4szt , chce za nie stówke, na przeglądzie sie doj*b**i chociaż wulkanizator powiedział , że są OK :gwizdanie:

na Twoje i Gregora ja już zagłosowałem :good:

Opublikowano

Kezor a ile maja mm te Conti :?: bo ja potrzebuje 2 sztuki

Opublikowano

wyglądają w miare OK , musiałbym je looknąć bo leżą w garażu :wink4:
Opublikowano

ja mam 17ki do oddania continentali conti 2 i 3 :wink4: 4szt , chce za nie stówke, na przeglądzie sie doj*b**i chociaż wulkanizator powiedział , że są OK :gwizdanie:

Tzn jakiś felunek na lato ogólnie bo tamten sprzedałem i nie mam żadnego. Gość mi nie chce przytrzymać tych felg co byłem wczoraj oglądać - mówi jak sie nie sprzedadzą to będą, czyli pewnie jak będę miał kasę to ich nie będzie ;( Dzięki za głoś :good:
Opublikowano

:good:

Opublikowano

Tzn jakiś felunek na lato ogólnie bo tamten sprzedałem i nie mam żadnego. Gość mi nie chce przytrzymać tych felg co byłem wczoraj oglądać - mówi jak sie nie sprzedadzą to będą, czyli pewnie jak będę miał kasę to ich nie będzie ;( Dzięki za głoś :good:

a ile masz , bo znajomy ma te prosiaki czarne w 17ce z oponkami za bezcen :decayed:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 14:11_________________________________________________

:good:

b579d8f7541a23ab.jpg

fe1c7d829836ace1.jpg

063d2cdfd3bfaaf4.jpg

takie fotki znalazłem , może coś zobaczysz

Opublikowano

Oponki wyglądają Ok za stówke brałbym bez zastonowienia :wink4: Ogólnie na fele z oponami chcę przeznaczyć ok 2 tys. Tylko kaskę będę mial pod koniec marca/ początek kwietnia bo czekam na przelew. A ile chce koleś za te prosiaki?? Można by pojechać je przymierzyć??

Opublikowano

poszło na PW :wink4: także zbierz kase i ciśnij , przymierzyć napewno można :wink4:

Opublikowano

wiem jak wygladaja bo mam tez takie ale bardziej interesuje mnie ile zostalo na nich miesa :>

najwyzej moglbys je wzisc na jakiegos spota to zobacze je na zywo :wink4:

Opublikowano

wiem jak wygladaja bo mam tez takie ale bardziej interesuje mnie ile zostalo na nich miesa :>

najwyzej moglbys je wzisc na jakiegos spota to zobacze je na zywo :wink4:

ok , tylko mi napisz czy będziesz we wtorek to wezme :wink4:
Opublikowano

przyszly tydzien odpada (II zmiana)

Opublikowano

:hi:

Opublikowano
:hi: Co tam pijoku :tongue4:
Opublikowano

nic, nie piłem dużo, 5 kieliszków chyba, ogólnie nie miałem dnia :rolleyes:

Opublikowano

Stanley coś dla Ciebie i w fajnej cenie http://moto.allegro.pl/item929779353_felgi_17_5x112_audi.html[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 14:33_________________________________________________

nic, nie piłem dużo, 5 kieliszków chyba, ogólnie nie miałem dnia :rolleyes:

To rzeczywiście mało :mysli: Chyba chory jesteś :gwizdanie:
Opublikowano

Stanley coś dla Ciebie i w fajnej cenie http://moto.allegro.pl/item929779353_felgi_17_5x112_audi.html

średnie, polecasz mu takie żeby nie miał lepszych od Ciebie? :naughty:

On nie chce gleby ani nic i takie ori felgi najlepiej pausują do jego auta moim zdaniem. Ja i tak będę miał najgorsze bo ten mój doradca ma zjebany gust :polew: :polew: