piterra Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 hmmmm czyli wszyscy się czaili i czekali na jelenia który otworzy pierwsze 100 tak??? cóż.. Dobra kto się we wtorek pojawi ma u mnie BRO u was czeka się na jelenia a u nas to sami ochotnicy stawiają :polew: :polew: :polew: a pierwszy był PELEX "Padre" stawiania browarków :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 kanar ale wpadłeś ale spoko zrobi się jakąś ściepkę aby twój budżet nie został nadszarpnięty a jak coś to ci kredytu udzielę :polew: oczywiście na preferencyjnych warunkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 oj oj KANAR to jak gliwice się zjadą to dwie kisty mogą braknąć a jak przyjedziemy z kierowcami to jesteś BANKRUT :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 hahahah nie no damy rade w zasadzie to już pare stron wcześniej napisałem że stawiam.. i wole to zrobić teraz zanim sie Katowice rozkręcą i zacznie przyjeżdżać po 30 aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 dobra narka wszystkim lecę spać Mnie niestety nie będzie we wtorek u was tak że Kanar jesteś jeden browar do przodu :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Maxito, to może weź taki kredycik żeby zrobić większą imprezę? my oblejemy 1000 stronę a Wy 100? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 :polew: :polew: weź go nie strasz bo nam nie przyjedzie i co? widzę że i pucek sie obudził tu powinien być jeszcze jeden wątek BROWAR napewno pobił by wszystkie wątki :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Mnie niestety nie będzie we wtorek u was tak że Kanar jesteś jeden browar do przodu :polew: :polew: :polew: :polew: Spoko Piterra wezmę ci go do Gliwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 buhehehhehe Maxito, ja tam mało pije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 buhehehhehe Maxito, ja tam mało pije :polew: :polew: Dobre :polew: :polew: Tak Pucek a najmniej to ty, ja, Gregor i Czester nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Mnie niestety nie będzie we wtorek u was tak że Kanar jesteś jeden browar do przodu :polew: :polew: :polew: :polew: Spoko Piterra wezmę ci go do Gliwic OK Więc Kanar mój beer przekaż Gregoru Gregoru - to taki typ co jeździ białym glutem z przekręconą 4 na tylnej klapie :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 buhehehhehe Maxito, ja tam mało pije ta pucek jakieś tam historie krążą po ostatnim wypadzie a może to zwykła zawiść ludzka że jedni mogą dużo a inni mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Guru, noo nie rób z Nas takich pijaków, przecież mało wypiliśmy ostatnio jak już to ja zaliczam się do tych co mogą dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 no będziemy się starać żeby nikt nie został pominięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 buhehehhehe Maxito, ja tam mało pije ta pucek jakieś tam historie krążą po ostatnim wypadzie a może to zwykła zawiść ludzka że jedni mogą dużo a inni mniej nie to nie tak wszyscy mogą tyle samo tylko że jedni wychlali więcej a inni mniej a jeszcze inni mieli za ciasne obuwie :polew: i stąd te dziwne historie i pomówienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Piter, to chyba nie o mnie były te historie ja tam problemów z butami nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Piter, to chyba nie o mnie były te historie ja tam problemów z butami nie miałem Z butami to nikt nie miał tylko z drzwiami, ogniskiem śmietnikowym, kierownikiem ośrodka itd....... a no i z wodą o smaku truskawkowym :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Piter, to chyba nie o mnie były te historie ja tam problemów z butami nie miałem no nie mogłeś mieć bo podobno po lesie bez butów biegałeś :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 buhehehhehe Maxito, ja tam mało pije ta pucek jakieś tam historie krążą po ostatnim wypadzie a może to zwykła zawiść ludzka że jedni mogą dużo a inni mniej nie to nie tak wszyscy mogą tyle samo tylko że jedni wychlali więcej a inni mniej a jeszcze inni mieli za ciasne obuwie :polew: i stąd te dziwne historie i pomówienia :polew: nie miałeś już spać dobra panowie ja już spadam na prycze i spać bo kolejny tydzień ciężkiej pracy przed nami a więc salute Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 nooo czyli żadne mi tam problemy a namawiam wszystkich, żeby jechać na ogólnopolski zimowy, to zobaczymy które spoty dają większą radę [br]Dopisany: 18 Październik 2009, 23:04_________________________________________________oj Piter, masz błędne informacje :> ale ściema dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi