afroo. Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Co do Litovela miodowego to leją go w Rybaczówce na Giszu. Jeżdżę tam na kole regularnie w weekend przy odpowiedniej pogodzie wchodzi jak sebix w karynę.
Mario22 Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Psssyyytttt pany pod ten weekend... Ostatnie pifko bo trovhr już ich dzisiaj było a z rana trza coś pokręcić ;-) Naciapane z Z2
Mario22 Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Co wy macie z tymi food truckami... Aż tak źle gotują wasze żony.... :-P Naciapane z Z2
Onyks Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Skosztuj burgerów z "Beef Brothers", które Hammer tak promuje, a zrozumiesz W końcu byłem i moge szczerze polecic choc to moj nr dwa na liście za***istych burgerów za raz po "Burgerowni" w Wadowicach.
pajda Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 5 minut temu, Mario22 napisał: Co wy macie z tymi food truckami... Aż tak źle gotują wasze żony.... :-P Naciapane z Z2 odezwał się ten co je w domu
Mario22 Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 odezwał się ten co je w domu Jem... Tylko pije poza domem... :-P na rowerze :-P Haha Naciapane z Z2
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 43 minuty temu, Onyks napisał: Skosztuj burgerów z "Beef Brothers", które Hammer tak promuje, a zrozumiesz W końcu byłem i moge szczerze polecic choc to moj nr dwa na liście za***istych burgerów za raz po "Burgerowni" w Wadowicach. najlepsze burgery to robi moja oraz Monika "bulczasowa"
Bulczas Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 najlepsze burgery to robi moja oraz Monika "bulczasowa"Hmm albo ja o czymś nie wiem albo jak je jadles to byłeś bardzo znieczulony... [emoji14]
pajda Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Wczoraj food truck Dziś za to w domowym zaciszu Żona przygotowała [emoji3]
morsik26 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Wczoraj food truck Dziś za to w domowym zaciszu Żona przygotowała [emoji3] Smacznego
Rekomendowane odpowiedzi