Mario22 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 W Tychach jest tylko basen z małą sauną i jacuzzy. W Rudzie masz fajny. Ja czasem jeżdżę do gołębia do Wisły tam mi się podoba. Ostatnio byłem w chochołowie na termach i tam mega polecam tylko to już kawałem drogi jest. Te wszystkie znam pytałem o Tychy bo właśnie coś słyszałem że buduje się coś konkretnego tylko nie wiedziałem czy się buduje czy już jest gotowe i oddane.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
afroo. Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 6 godzin temu, Arturoo napisał: Hi Bytom ?
turzol Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Panowie orientuje się ktoś w temacie Aquaparku jakiegoś w Tychach. Obiło mi się coś o uszy że jest tam gdzieś jakiś fajny nowy czy dopiero mają budować czy coś podobnego? Wie ktoś cośWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaOtwarcie grudzień/styczen. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ucho.77 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 7 godzin temu, morsik26 napisał: Cztery osoby spakowane do sedana Ile rzeczy zostawiłeś
Multis Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Ile rzeczy zostawiłeś DHL-em resztę wysłał...
morsik26 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Ile rzeczy zostawiłeś I tu Cię zaskocze bo nic i jeszcze trochę miejsca zostało [emoji6]
pajda Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Cześć i zdrowie [emoji5] Zdrowie No to myk weselna Zdrowie państawa młodych!!!
Mario22 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 ZdrówkoWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi