Multis Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Pozdrowienia z MikolajekWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Siema 18 godzin temu, stanley napisał: Bezpieczeństwo, a nie żaden lans +1 Co tam Stasiu masz 345/300 czy coś więcej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Siema +1 Co tam Stasiu masz 345/300 czy coś więcej ?? Dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Arturo fura ogarnięta??? Kula sie ...4 skrzynia 3 silnik [emoji23] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 13 godzin temu, Adam.S napisał: A dziękuj bardzo dobrze teraz dopiero jedzie bo się okazało ze seria wyszła 195 KM i dopiero po wymianie przepływomierza wyszło 236 a po programie 270 i 552 Nm Gdzie to w końcu robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 9 minut temu, Arturoo napisał: Kula sie ...4 skrzynia 3 silnik . To się nazywa miłość do antyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 37 minut temu, afroo. napisał: To się nazywa miłość do antyków. Fanatyk marki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Kula sie [emoji6] ...4 skrzynia 3 silnik [emoji23] .Kochasz swojego smerfa chyba.... Ja jeden motor wymieniłem w bmw i odrazu do żyda Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 2 godziny temu, ucho.77 napisał: Fanatyk marki ? mi brakuje słów żeby to opisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Wdupił sztajger do przodka i drze ryja:-Kery pił?!Cisza jak makiem zasiał...-Jo pił panie sztajger - pado jeden z ryli.-To puć na klina, a reszta wydupiać do roboty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam.S Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Cześć 4 godziny temu, afroo. napisał: Gdzie to w końcu robiłeś? Cześć Profi VAG Chiptuning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Wdupił sztajger do przodka i drze ryja:-Kery pił?!Cisza jak makiem zasiał...-Jo pił panie sztajger - pado jeden z ryli.-To puć na klina, a reszta wydupiać do roboty!Haha dobre Stasiu Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Jedzie kierowca ciężarówki i widzi zielonego ludzika: - Czemu stoisz na ulicy? - Jestem bardzo głodny i jestem pedałem. Dał mu kanapkę i pojechał dalej. Spotyka czerwonego ludzika: - Czemu stoisz na ulicy? - Chce mi się pić i jestem pedałem. Dał mu picie i pojechał dalej. Widzi niebieskiego ludzika. Wkurzony wysiada i pyta: - A ty pedale czego chcesz? - Prawo jazdy i dowód rejestracyjny, proszę. Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 dobre Na dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam.S Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi