stanley Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 2 minuty temu, pajda napisał: Będziemy wszędzie gdzie się da. Jutro jedziemy będziemy mieli helikopter czy dogadałeś się z Langiem i jak nic o tym nie wiem ?
pajda Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 będziemy mieli helikopter czy dogadałeś się z Langiem i jak nic o tym nie wiem ? Jedziemy tusonem w kolumnie VIP z pięknymi hostesami [emoji6]
Pucek Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 CześćWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
turzol Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Jest ktoś z Pawłowic i zna tych handlarzy? http://allegro.pl/a4-sline-quattro-239km-navi-bixenon-skora-pdc-i6906915240.html#thumb/8
stanley Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 45 minut temu, turzol napisał: Jest ktoś z Pawłowic i zna tych handlarzy? http://allegro.pl/a4-sline-quattro-239km-navi-bixenon-skora-pdc-i6906915240.html#thumb/8 @MAJKI
MAJKI Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Ten to chyba za stacja benzynowa jest... typem nie przyjemny ściemnial że auto bezwypadkowe a nie miejscu dramat. Ja brałem auto w tym przed stacja jak dobrze pamiętam Royal car czy jakoś tak i tam wszystko się zgadzało z opisem i pełna faktura a nie marża Wysłane z mojego SGH-I337M przy użyciu Tapatalka
turzol Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 15 minut temu, MAJKI napisał: Ten to chyba za stacja benzynowa jest... typem nie przyjemny ściemnial że auto bezwypadkowe a nie miejscu dramat. Ja brałem auto w tym przed stacja jak dobrze pamiętam Royal car czy jakoś tak i tam wszystko się zgadzało z opisem i pełna faktura a nie marża Wysłane z mojego SGH-I337M przy użyciu Tapatalka Dzięki za podzielenie się, z ciekawości w piątek podjadę tam obejrzeć A4.
MAJKI Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Ja tam byłem bmw 1 oglądać ogólnie facet ma wyjebane na klientów bo widocznie i tak te auta sprzedaje i może dlatego...Często tam przejeżdżam to widać ze na ruch w interesie nie narzeka. Może akurat trafisz lepiej na te A4 Wysłane z mojego SGH-I337M przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Stanley, Diman czekam na was [emoji6] Nie da się foto wkleić [emoji33]
stanley Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Stanley, Diman czekam na was [emoji6] Nie da się foto wkleić [emoji33] Tankuje i zaraz ruszamy
diman Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Stanley, Diman czekam na was [emoji6] Nie da się foto wkleić [emoji33] Jesteśmy [emoji16][emoji16][emoji14]
Mario22 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Panowie dajcie numer od miszki na PW... Potrzebuje kogoś kto zna Tychy... Planuje w niedziele cos pokrecic od paprocan a w składzie od 9 latka do 40 wiec musze sie dowiedziec gdzie warto zawitac w tychach i okolicach. Start i meta paprocany dystans 50 km Mysle nad trasą paprocany i pszczyna zamek i powrot na paprocany tylko nie chce walic glownymi drogami Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 CześćWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi