piterra Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 zobaczymy jak to będzie ale na zimowy jestem chętny jak najbardziej nie ma miękkie gry choćbym miał kredyt wziąść to jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 nooo czyli żadne mi tam problemy a namawiam wszystkich, żeby jechać na ogólnopolski zimowy, to zobaczymy które spoty dają większą radę są zawody w piciu ja litra mogę wciągnąć a jak to jeszcze w górach to może więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 nooo to mam nadzieję że pojedziemy konkretną ekipą pokażemy wszystkim jak się bawi śląsk Piter, chyba bez starej pojedziesz co? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Ty się tu nie chwal [br]Dopisany: 18 Październik 2009, 23:09_________________________________________________ nooo to mam nadzieję że pojedziemy konkretną ekipą pokażemy wszystkim jak się bawi śląsk Piter, chyba bez starej pojedziesz co? :> bez takich mi tutaj zaraz to popraw :baseball: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 sie chwali a bedzie tak jak Diman, o 1.00 spanko [br]Dopisany: 18 Październik 2009, 23:10_________________________________________________a co czyta to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 sie chwali a bedzie tak jak Diman, o 1.00 spanko Spoko to go najwyżej wyniesiemy na dalszą imprezę :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 no w sumie to mamy już wprawę, teraz wiemy już co i jak, drzwiami się nie da to trzeba oknem Guru, gorzej jak będziemy bełkać tak jak Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 sie chwali a bedzie tak jak Diman, o 1.00 spanko [br]Dopisany: 18 Październik 2009, 23:10_________________________________________________a co czyta to? dobra panowe 120kg swoje musi wypić już się nie będę chwalił ja też jestem na tak za zimowy i zabieram drugą połowe ale do tego jeszcze troche czsu więc może skupmy sie na wcześniejszych wyjadach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Dlatego ta impreza będzie bez żadnych "zdrowych wód" tylko kulturalnie sama wódeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 no w sumie to mamy już wprawę, teraz wiemy już co i jak, drzwiami się nie da to trzeba oknem Guru, gorzej jak będziemy bełkać tak jak Ty :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 a tam wspólne wyjazdy, zorganizuj miejscówke a zrobimy wspólne poznawanie się, z alkoholem raźniej nie no truskawka z żywca musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 a tam wspólne wyjazdy, zorganizuj miejscówke a zrobimy wspólne poznawanie się, z alkoholem raźniej nie no truskawka z żywca musi być pucek czy ty mnie podrywasz :polew: weź taki łatwy nie jestem kino kolacja ... :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 a tam wspólne wyjazdy, zorganizuj miejscówke a zrobimy wspólne poznawanie się, z alkoholem raźniej Np w Zielonej ale teraz to ty będziesz musiał jechać domek zarezerwować nie no truskawka z żywca musi być jeszcze mi się teraz podnosi jak to sobie przypominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 i możemy gadać [br]Dopisany: 18 Październik 2009, 23:19_________________________________________________ a tam wspólne wyjazdy, zorganizuj miejscówke a zrobimy wspólne poznawanie się, z alkoholem raźniej Np w Zielonej ale teraz to ty będziesz musiał jechać domek zarezerwować nie no truskawka z żywca musi być jeszcze mi się teraz podnosi jak to sobie przypominam bo co właściciel na płocie wasze zdjecia wywiesił tych klientów nie obsługujemy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 hahah no nieźle tylko rzucić temat alkohol i sie towarzycho rozkręciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 hahhahah to mnie trzeba dłużej podrywać, tak łatwo nie daje, chyba że konkretna d*pa, a Ty troche DUŻA d*pa wiec odpada Guru, to jest dobre jak szybko chcesz sie wyprożnić :> i działa, nie trzeba stosowac techniki na dwa palce [br]Dopisany: 18 Październik 2009, 23:22_________________________________________________poprostu na nazwisko Gregorego uslyszymy NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 i możemy gadać [br]Dopisany: 18 Październik 2009, 23:19_________________________________________________ a tam wspólne wyjazdy, zorganizuj miejscówke a zrobimy wspólne poznawanie się, z alkoholem raźniej Np w Zielonej ale teraz to ty będziesz musiał jechać domek zarezerwować nie no truskawka z żywca musi być jeszcze mi się teraz podnosi jak to sobie przypominam bo co właściciel na płocie wasze zdjecia wywiesił tych klientów nie obsługujemy :polew: Można tak powiedzieć Guru, to jest dobre jak szybko chcesz sie wyprożnić :> i działa, nie trzeba stosowac techniki na dwa palce Oj tak [br]Dopisany: 18 Październik 2009, 23:23_________________________________________________ poprostu na nazwisko Gregorego uslyszymy NIE No spaliliśmy chłopakowi miejscówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 :laghing2: :laghing2: :laghing2:pucek zaraz się poleje :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 a tam odrazu spalilismy... obstawiam że do wiosny zapomną a tak w ogóle to jakie były spekulacje kiedy to do setki dojedziecie a tu już 104 prawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 panowie to co wyście tam jeszcze robili oprócz picia ??? chłopu chałupe chcieliście zjarać ja pirdo.... :polew: gliwice- rządzą [br]Dopisany: 18 Październik 2009, 23:28_________________________________________________ a tam odrazu spalilismy... obstawiam że do wiosny zapomną a tak w ogóle to jakie były spekulacje kiedy to do setki dojedziecie a tu już 104 prawie odpowiedni ludzie w odpowiednim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi