Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 już się przyzwyczaiłem że to tradycjia za nudze się wieczorem albo upije :polew: :polew: :polew:
OKO Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 nie... jak masz spoty katowickie to klikasz na ilość odpowiedzi (liczbę)... byłe już to kiedyś napisane koło 70 strony chyba o kurcze fajne nawet niewiedziałem ja przyjadę dzisiaj tylko na chwilkę o ile wogóle przyjade zobacze jak mi będzie szła nauka zaraz kończe śniadanie i jazda e to jak ciebie też nie będzie to nie żałuje :polew:
Bulczas Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja idę chyba do roboty wcześniej i wyjdę wcześniej to będę tak koło 20 na spocie. :gwizdanie:
OKO Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 panowie, jestem od rana na bierząco z tym spamem Na 13 jade do roboty, nie chcę mieć więcej do czytania wieczorem jak 5 stron zaraz wszyscy idą myć fury na spot... więc będą pustki na forum :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: tylko nie ja ;( fak mnie dziś nie będzie raczej już się przyzwyczaiłem że to tradycjia za nudze się wieczorem albo upije :polew: nie masz transportu ? no niestety ojdi w SPA a nie będe miał możliwości zeby wziąść toye wieczsorkiem
krolu Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 eee to ja też nie przyjeżdżam... będę wieczorem ten filmik oglądać: http://www.sadistic.pl/w-jaki-sposob-rzadza-nami-kobiety-vt25852.htm :boobs: :boobs: :boobs: :boobs:
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja idę chyba do roboty wcześniej i wyjdę wcześniej to będę tak koło 20 na spocie. :gwizdanie: a jednak pracusiu
Bulczas Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja idę chyba do roboty wcześniej i wyjdę wcześniej to będę tak koło 20 na spocie. :gwizdanie: a jednak pracusiu Już sam nie wiem co robić :wallbash:
OKO Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 eee to ja też nie przyjeżdżam... będę wieczorem ten filmik oglądać: http://www.sadistic.pl/w-jaki-sposob-rzadza-nami-kobiety-vt25852.htm :boobs: :boobs: :boobs: :boobs: heheh no to niezłe kino będzie
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Oko jak bym niemiał tyle nauki to bym po ciebie skoczył ku*wa czuję się coraz gorzej
OKO Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja idę chyba do roboty wcześniej i wyjdę wcześniej to będę tak koło 20 na spocie. :gwizdanie: a jednak pracusiu Już sam nie wiem co robić :wallbash: idź do roboty bo jak na L4 pójdziesz to zabiorą ci z wypłaty i będzie mniej na rezanie
stanley Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 sie napalacie na jakieś d*py :gwizdanie: a pomyślcie jak taka laska ma rozwolnienie, jakie kupska musi walić
Bulczas Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja idę chyba do roboty wcześniej i wyjdę wcześniej to będę tak koło 20 na spocie. :gwizdanie: a jednak pracusiu Już sam nie wiem co robić :wallbash: idź do roboty bo jak na L4 pójdziesz to zabiorą ci z wypłaty i będzie mniej na rezanie I tak zrobię :polew:[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 10:54_________________________________________________ sie napalacie na jakieś d*py :gwizdanie: a pomyślcie jak taka laska ma rozwolnienie, jakie kupska musi walić O k**wa poległem :polew:
OKO Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Oko jak bym niemiał tyle nauki to bym po ciebie skoczył ku*wa czuję się coraz gorzej spox. no chętnie bym posłuchał twojego wygechu w samochodzie :gwizdanie: szkoda że ja tak daleko od cywilizacji mieszkam
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 sie napalacie na jakieś d*py :gwizdanie: a pomyślcie jak taka laska ma rozwolnienie, jakie kupska musi walić no to teraz dojeba*es :sick3:
OKO Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 sie napalacie na jakieś d*py :gwizdanie: a pomyślcie jak taka laska ma rozwolnienie, jakie kupska musi walić kur...a to już perwercha :polew:
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 sie napalacie na jakieś d*py :gwizdanie: a pomyślcie jak taka laska ma rozwolnienie, jakie kupska musi walić kur...a to już perwercha :polew: hehe przebiłeś tym tekstem teksty Miszki
OKO Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 sie napalacie na jakieś d*py :gwizdanie: a pomyślcie jak taka laska ma rozwolnienie, jakie kupska musi walić kur...a to już perwercha :polew: hehe przebiłeś tym tekstem teksty Miszki no a zboczka miszke trudno przebic :polew:
Bulczas Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Weźmie mi ktoś ETKĘ dzisiaj :gwizdanie:
stanley Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 nie chce mieć za dużo spamu do nadrabiana, to będę Wam obrzydzał
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Weźmie mi ktoś ETKĘ dzisiaj :gwizdanie: trzeba było mówić wcześniej bo mam ją na chacie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi