stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 12 godzin temu, Pucek napisał: Cześć, Stasiu, pakuj "ajbachy" i talerzyki z b5 - Basia się nawet nie kapnie Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka nie wiem czy chce jeszcze w B7 coś ładować hajsu, dzisiaj u Miszela coś mi się spodobało....
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Taka sytuacja dzisiaj: Przez chwilę myślałem, że biorę udział w programie usterka. Na powrocie, za bramkami w KRK ściągają mnie krokodylki. j**ane chuuje zabrali mi dowód rejestracyjny za brak naklejki z nr rej na szybie ( notabane po dwóch latach dowiedziałem się, że zapomniałem jej nakleić ) A, że pedał chyba nie lubi czerwonych samochodów, to dowalił mi 50zł za brak gaśnicy.... Oby go w jakimś ciemnym zaułku zgwałcił murzyn z wielkim ku**sem...
Polko_V Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Godzinę temu, stanley napisał: Taka sytuacja dzisiaj: Przez chwilę myślałem, że biorę udział w programie usterka. Na powrocie, za bramkami w KRK ściągają mnie krokodylki. j**ane chuuje zabrali mi dowód rejestracyjny za brak naklejki z nr rej na szybie ( notabane po dwóch latach dowiedziałem się, że zapomniałem jej nakleić ) A, że pedał chyba nie lubi czerwonych samochodów, to dowalił mi 50zł za brak gaśnicy.... Oby go w jakimś ciemnym zaułku zgwałcił murzyn z wielkim ku**sem...
Arturoo Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Taka sytuacja dzisiaj: Przez chwilę myślałem, że biorę udział w programie usterka. Na powrocie, za bramkami w KRK ściągają mnie krokodylki. j**ane chuuje zabrali mi dowód rejestracyjny za brak naklejki z nr rej na szybie ( notabane po dwóch latach dowiedziałem się, że zapomniałem jej nakleić ) A, że pedał chyba nie lubi czerwonych samochodów, to dowalił mi 50zł za brak gaśnicy.... Oby go w jakimś ciemnym zaułku zgwałcił murzyn z wielkim ku**sem... Daj mu Panie Boże
Polko_V Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, Arturoo napisał: Daj mu Panie Boże
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Taka sytuacja dzisiaj: Przez chwilę myślałem, że biorę udział w programie usterka. Na powrocie, za bramkami w KRK ściągają mnie krokodylki. j**ane chuuje zabrali mi dowód rejestracyjny za brak naklejki z nr rej na szybie ( notabane po dwóch latach dowiedziałem się, że zapomniałem jej nakleić ) A, że pedał chyba nie lubi czerwonych samochodów, to dowalił mi 50zł za brak gaśnicy.... Oby go w jakimś ciemnym zaułku zgwałcił murzyn z wielkim ku**sem... Jak możesz nie mieć gaśnicy... Pierwszy strażak zatoru i nie ma gaśnicy w aucie... Hehe
franciszek Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) Turzol fajną masz tą drezynę tylko koła zmień Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez franciszek
morsik26 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Sezon grilowy uważam za rozpoczęty [emoji4]
miron78 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 12 godzin temu, Kędzior napisał: 21 godzin temu, stanley napisał: Taka sytuacja dzisiaj: Przez chwilę myślałem, że biorę udział w programie usterka. Na powrocie, za bramkami w KRK ściągają mnie krokodylki. j**ane chuuje zabrali mi dowód rejestracyjny za brak naklejki z nr rej na szybie ( notabane po dwóch latach dowiedziałem się, że zapomniałem jej nakleić ) A, że pedał chyba nie lubi czerwonych samochodów, to dowalił mi 50zł za brak gaśnicy.... Oby go w jakimś ciemnym zaułku zgwałcił murzyn z wielkim ku**sem... Jak możesz nie mieć gaśnicy... Pierwszy strażak zatoru i nie ma gaśnicy w aucie... Hehe
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 14 godzin temu, Kędzior napisał: 23 godziny temu, stanley napisał: Taka sytuacja dzisiaj: Przez chwilę myślałem, że biorę udział w programie usterka. Na powrocie, za bramkami w KRK ściągają mnie krokodylki. j**ane chuuje zabrali mi dowód rejestracyjny za brak naklejki z nr rej na szybie ( notabane po dwóch latach dowiedziałem się, że zapomniałem jej nakleić ) A, że pedał chyba nie lubi czerwonych samochodów, to dowalił mi 50zł za brak gaśnicy.... Oby go w jakimś ciemnym zaułku zgwałcił murzyn z wielkim ku**sem... Jak możesz nie mieć gaśnicy... Pierwszy strażak zatoru i nie ma gaśnicy w aucie... Hehe ja jestem drugim
Multis Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zdrowie.... Za tych co nie mogą. ...
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zdrowie.... Za tych co nie mogą. ... [emoji6]Wymienisz mi szybę w moim telefonie ?Szajsung xcover 4
diman Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Wymienisz mi szybę w moim telefonie ?Szajsung xcover 4 On nie wymienia ale ma kolegę Krzyśka który się tym zajmuje i również go mogę polecić 2 tel. Mi robił jak coś oddam namiar na pw
Rekomendowane odpowiedzi