stanley Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 9 godzin temu, ucho.77 napisał: Quwa lipa bo w teorii o 8mej do roboty? kościelnym zostałeś ?
ucho.77 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 ?dobre na italsko jadę,może jutro podkręcicie??
stanley Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 26 minut temu, Miszka82 napisał: elo niedziela aktualna ? jawol
walada1987 Opublikowano 4 Września 2018 Opublikowano 4 Września 2018 Co niektórzy choc raczej większość z was pewnie mnie zgani za zmianę vag na koreański cud techniki ale po prostu passata mi było szkoda jak większość wie zaczynam budów e i potrzebowałem wola roboczego wiec pastuch zmiwnil właściciela za 21 tyś zł a ja zakupiłem hyundai terracan i śmiało moge powiedzoec ze nie doceniony przez wielu ale robi te względem charowki robi... A zawsze 10 tyś w kieszeni zostało ... Alepociesze was po budowie penietez zostanie coś tego typu zakupione i moze będzie to q7 20180831_185117.mp4
Co niektórzy choc raczej większość z was pewnie mnie zgani za zmianę vag na koreański cud techniki ale po prostu passata mi było szkoda jak większość wie zaczynam budów e i potrzebowałem wola roboczego wiec pastuch zmiwnil właściciela za 21 tyś zł a ja zakupiłem hyundai terracan i śmiało moge powiedzoec ze nie doceniony przez wielu ale robi te względem charowki robi... A zawsze 10 tyś w kieszeni zostało ... Alepociesze was po budowie penietez zostanie coś tego typu zakupione i moze będzie to q7
Mariox37 Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 Oo no to zdrowie wchodzi browar i drink z lodem . Dobrze że jeszcze urlop. Sprzątanie w garażu bo lekki rozpoź....dziaj
stanley Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 4 godziny temu, Miszka82 napisał: siamano podaj namiar na tą Ukrainkę, co leczy za pomocą dotyku
Multis Opublikowano 11 Września 2018 Opublikowano 11 Września 2018 Forum na psy zeszło... nikt nie pije... sam więc ciągne ten wózek... Psyyyyyt.....
Rekomendowane odpowiedzi