A-rek Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Maxito ja wiem, solidarnosc B7 :gwizdanie: albo cos potrzebujesz od Dimka
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Maxito ja wiem, solidarnosc B7 :gwizdanie: albo cos potrzebujesz od Dimka on ma vaga a ty nie
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Maxito ja wiem, solidarnosc B7 :gwizdanie: albo cos potrzebujesz od Dimka Arek pisz częściej :drool: :drool: :drool: :drool: :seksiasty:
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 a mnie avatar dimana wpędza w kompleksy wiosna idzie a tu wszystko piętro niżej... :doh1: więcej sportu ze Stanleyem :gwizdanie: Max a kiedy ty sobie dasz jakiegoś avatara? to podrzuć mi jakiś adres gdzie mam tego szukać bo mi się nie chce
diman Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Maxito ja wiem, solidarnosc B7 :gwizdanie: albo cos potrzebujesz od Dimka mysle ze solidarnosc raczej
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Może w międzyczasie powiecie mi czym potraktować kierę bo chcę ją sprzedać kolesiowi ale patrzę teraz i jest trochę wytarta... :gwizdanie: a ty już niemasz o czym gadać tylko o motoryzacji ???? :polew: :polew: :polew: Oto treść wiadomości, którą miałem wysłać przed Twoją odpowiedzią:Sorki! Zapomniałem, że to nie jest forum AUDI A4 i wogóle zachowałem się jak młokoś pisząc tutaj takie bzdury nie na temat! P.S. Nie liczyłem na Waszą pomoc! :polew: :polew: Uwaga - podczas pisania wysłano 8 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Może w międzyczasie powiecie mi czym potraktować kierę bo chcę ją sprzedać kolesiowi ale patrzę teraz i jest trochę wytarta... :gwizdanie: a ty już niemasz o czym gadać tylko o motoryzacji ???? :polew: :polew: :polew: Oto treść wiadomości, którą miałem wysłać przed Twoją odpowiedzią:Sorki! Zapomniałem, że to nie jest forum AUDI A4 i wogóle zachowałem się jak młokoś pisząc tutaj takie bzdury nie na temat! P.S. Nie liczyłem na Waszą pomoc! :polew: :polew: Uwaga - podczas pisania wysłano 8 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? buehehehehe :polew: :good: kur*a no niemogę udało ci się normalnie aż się posikałem ze śmiechu
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 tak na poważnie to ostatnio w macku mi bułke kupił i sam rozumiesz ręki która cie karmi nie będę kąsał :polew:
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 hehe Max spytaj się Arka on ci powie gdzie szukać avatarka
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Może w międzyczasie powiecie mi czym potraktować kierę bo chcę ją sprzedać kolesiowi ale patrzę teraz i jest trochę wytarta... :gwizdanie: a ty już niemasz o czym gadać tylko o motoryzacji ???? :polew: :polew: :polew: Oto treść wiadomości, którą miałem wysłać przed Twoją odpowiedzią:Sorki! Zapomniałem, że to nie jest forum AUDI A4 i wogóle zachowałem się jak młokoś pisząc tutaj takie bzdury nie na temat! P.S. Nie liczyłem na Waszą pomoc! :polew: :polew: Uwaga - podczas pisania wysłano 8 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? akjam ty weż na techniczny wskocz, a nie tu jakieś głupoty zapodajesz. tu poważne dialogi się toczą a nie o jakiej tam kierze coś pitolisz chłopie ogarnij się i popraw :polew:
A-rek Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Max a jaki avatarek by cie satysfakcjonowal :?:
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Może w międzyczasie powiecie mi czym potraktować kierę bo chcę ją sprzedać kolesiowi ale patrzę teraz i jest trochę wytarta... :gwizdanie: a ty już niemasz o czym gadać tylko o motoryzacji ???? :polew: :polew: :polew: Oto treść wiadomości, którą miałem wysłać przed Twoją odpowiedzią:Sorki! Zapomniałem, że to nie jest forum AUDI A4 i wogóle zachowałem się jak młokoś pisząc tutaj takie bzdury nie na temat! P.S. Nie liczyłem na Waszą pomoc! :polew: :polew: Uwaga - podczas pisania wysłano 8 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? akjam ty weż na techniczny wskocz, a nie tu jakieś głupoty zapodajesz. tu poważne dialogi się toczą a nie o jakiej tam kierze coś pitolisz chłopie ogarnij się i popraw :polew: :thumbup:
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 miałem jakiegoś taniego ubezpieczenia szukać w necie, a jak zwykle kędzior mnie zagaduje
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Może w międzyczasie powiecie mi czym potraktować kierę bo chcę ją sprzedać kolesiowi ale patrzę teraz i jest trochę wytarta... :gwizdanie: a ty już niemasz o czym gadać tylko o motoryzacji ???? :polew: :polew: :polew: Oto treść wiadomości, którą miałem wysłać przed Twoją odpowiedzią:Sorki! Zapomniałem, że to nie jest forum AUDI A4 i wogóle zachowałem się jak młokoś pisząc tutaj takie bzdury nie na temat! P.S. Nie liczyłem na Waszą pomoc! :polew: :polew: Uwaga - podczas pisania wysłano 8 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? akjam ty weż na techniczny wskocz, a nie tu jakieś głupoty zapodajesz. tu poważne dialogi się toczą a nie o jakiej tam kierze coś pitolisz chłopie ogarnij się i popraw :polew: Ty Max! NIech Cię nie ponosi! :naughty: :polew: :polew:
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Max a jaki avatarek by cie satysfakcjonowal :?: WIELKI BIGMAC Z FRYTKAMI
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 miałem jakiegoś taniego ubezpieczenia szukać w necie, a jak zwykle kędzior mnie zagaduje zapłać mi a ja cię będę ubezpieczał pewniej niż na poczcie :polew: i ty się wkońcu zajmij czymś poważnym a nie jakieś pierdoły będziesz szukał ubezpieczenia czy coś :polew:
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Może w międzyczasie powiecie mi czym potraktować kierę bo chcę ją sprzedać kolesiowi ale patrzę teraz i jest trochę wytarta... :gwizdanie: a ty już niemasz o czym gadać tylko o motoryzacji ???? :polew: :polew: :polew: Oto treść wiadomości, którą miałem wysłać przed Twoją odpowiedzią:Sorki! Zapomniałem, że to nie jest forum AUDI A4 i wogóle zachowałem się jak młokoś pisząc tutaj takie bzdury nie na temat! P.S. Nie liczyłem na Waszą pomoc! :polew: :polew: Uwaga - podczas pisania wysłano 8 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? akjam ty weż na techniczny wskocz, a nie tu jakieś głupoty zapodajesz. tu poważne dialogi się toczą a nie o jakiej tam kierze coś pitolisz chłopie ogarnij się i popraw :polew: Ty Max! NIech Cię nie ponosi! :naughty: :polew: :polew: NIE masz takiej mocy żeby mi kropka sprzedać :tongue4: :tongue4:
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Może w międzyczasie powiecie mi czym potraktować kierę bo chcę ją sprzedać kolesiowi ale patrzę teraz i jest trochę wytarta... :gwizdanie: a ty już niemasz o czym gadać tylko o motoryzacji ???? :polew: :polew: :polew: Oto treść wiadomości, którą miałem wysłać przed Twoją odpowiedzią:Sorki! Zapomniałem, że to nie jest forum AUDI A4 i wogóle zachowałem się jak młokoś pisząc tutaj takie bzdury nie na temat! P.S. Nie liczyłem na Waszą pomoc! :polew: :polew: Uwaga - podczas pisania wysłano 8 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? akjam ty weż na techniczny wskocz, a nie tu jakieś głupoty zapodajesz. tu poważne dialogi się toczą a nie o jakiej tam kierze coś pitolisz chłopie ogarnij się i popraw :polew: Ty Max! NIech Cię nie ponosi! :naughty: :polew: :polew: NIE masz takiej mocy żeby mi kropka sprzedać :tongue4: :tongue4: No nie ale nie powiem Ci jak i gdzie sprawdzić gdzie masz DPFa... :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi