Kędzior Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 bulczas jest jakiś kod do tego radyjka co mi pożyczyłeś? jak tak to napisz mi jaki i jak się go rozkodowywuję bo jutro może pojadęzrobić te podłączenie
Bulczas Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 bulczas jest jakiś kod do tego radyjka co mi pożyczyłeś? jak tak to napisz mi jaki i jak się go rozkodowywuję bo jutro może pojadęzrobić te podłączenie Ja żadnego kodu nie miałem włączałem i grało i to nawet ładnie jak na ori
Kędzior Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 bulczas jest jakiś kod do tego radyjka co mi pożyczyłeś? jak tak to napisz mi jaki i jak się go rozkodowywuję bo jutro może pojadęzrobić te podłączenie Ja żadnego kodu nie miałem włączałem i grało i to nawet ładnie jak na ori aha bo ja w poprzedniej musiałem kod wpisywać żeby działało
keżor Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 jak ktoś chce to idziemy do czekolady do chorzowa, adres w necie , albo dzwonić. Ja i Krolu idymy na bank
Kędzior Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 jak ktoś chce to idziemy do czekolady do chorzowa, adres w necie , albo dzwonić. Ja i Krolu idymy na bank ja się muszę powstrzymać trzeba odkładać kesz na sobote :gwizdanie:
stanley Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Kędzior, jutro do roboty? [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 21:26_________________________________________________ jak ktoś chce to idziemy do czekolady do chorzowa, adres w necie , albo dzwonić. Ja i Krolu idymy na bank studenty... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Kędzior, jutro do roboty? od poniedziałku do pracy chyba sobie jakiegoś browarka otworzę na poprawę humorku
Bulczas Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 jak ktoś chce to idziemy do czekolady do chorzowa, adres w necie , albo dzwonić. Ja i Krolu idymy na bank ja się muszę powstrzymać trzeba odkładać kesz na sobote :gwizdanie: Ja w piątek mam wypłatę dopiero
Kędzior Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 jak ktoś chce to idziemy do czekolady do chorzowa, adres w necie , albo dzwonić. Ja i Krolu idymy na bank ja się muszę powstrzymać trzeba odkładać kesz na sobote :gwizdanie: Ja w piątek mam wypłatę dopiero to akurat w sam raz na wikend
Bulczas Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 jak ktoś chce to idziemy do czekolady do chorzowa, adres w necie , albo dzwonić. Ja i Krolu idymy na bank ja się muszę powstrzymać trzeba odkładać kesz na sobote :gwizdanie: Ja w piątek mam wypłatę dopiero to akurat w sam raz na wikend Nie nie muszę oszczędzać na felgi :polew:
Kędzior Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Nie nie muszę oszczędzać na felgi :polew: hehe nom już nieprzesadzaj :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Nie nie muszę oszczędzać na felgi :polew: hehe nom już nieprzesadzaj :gwizdanie: Co zrobie że mi się podobają tylko takie powyżej 2 tys
Kędzior Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Nie nie muszę oszczędzać na felgi :polew: hehe nom już nieprzesadzaj :gwizdanie: Co zrobie że mi się podobają tylko takie powyżej 2 tys no ale niemów mi że w sobote się bedziesz ograniczał
stanley Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Nie nie muszę oszczędzać na felgi :polew: hehe nom już nieprzesadzaj :gwizdanie: Co zrobie że mi się podobają tylko takie powyżej 2 tys no ale niemów mi że w sobote się bedziesz ograniczał
Bulczas Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Nie nie muszę oszczędzać na felgi :polew: hehe nom już nieprzesadzaj :gwizdanie: Co zrobie że mi się podobają tylko takie powyżej 2 tys no ale niemów mi że w sobote się bedziesz ograniczał Nie no z tymi felgami żarcik są jedne na allegro i faktycznie cena 4 tys Ale poluję właśnie na jakąś okazję W sobotę Jedno piwko i do domu spać :polew:
stanley Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 panowie, czy do bagażnika wejdzie mi zapas 17" ? znaczy w miejsce gdzie ma być koło zapasowe
Bulczas Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 panowie, czy do bagażnika wejdzie mi zapas 17" ? znaczy w miejsce gdzie ma być koło zapasowe Kolega ma 16 cali i wchodzi myślę że 17 powinno też wejść w końcu to praktycznie ta sama średnica koła :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 W sobotę Jedno piwko i do domu spać :polew: heh nie no żart ci się udał panowie, czy do bagażnika wejdzie mi zapas 17" ? znaczy w miejsce gdzie ma być koło zapasowe :polew:
OKO Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 panowie, czy do bagażnika wejdzie mi zapas 17" ? znaczy w miejsce gdzie ma być koło zapasowe Ja mam 16` na zapasie i jest jeszcze troche miejsca, najwyżej będziesz miał zapas bez luftu
Rekomendowane odpowiedzi