Bulczas Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 panowie, czy do bagażnika wejdzie mi zapas 17" ? znaczy w miejsce gdzie ma być koło zapasowe Ja mam 16` na zapasie i jest jeszcze troche miejsca, najwyżej będziesz miał zapas bez luftu Albo kupi sobie to do napełniania koła i będzie miał w h*j miejsca
Kędzior Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 panowie, czy do bagażnika wejdzie mi zapas 17" ? znaczy w miejsce gdzie ma być koło zapasowe Ja mam 16` na zapasie i jest jeszcze troche miejsca, najwyżej będziesz miał zapas bez luftu Albo kupi sobie to do napełniania koła i będzie miał w h*j miejsca hehe i w miejsce zapasu ładuj głośniorrr :kox:
OKO Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 panowie, czy do bagażnika wejdzie mi zapas 17" ? znaczy w miejsce gdzie ma być koło zapasowe Ja mam 16` na zapasie i jest jeszcze troche miejsca, najwyżej będziesz miał zapas bez luftu Albo kupi sobie to do napełniania koła i będzie miał w h*j miejsca hehehe dokłądnie Stanley nie wydawaj kasy na 5 koło po co ci 5 koło u wozu kup se dojazdówkę i będzie git
Bulczas Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 panowie, czy do bagażnika wejdzie mi zapas 17" ? znaczy w miejsce gdzie ma być koło zapasowe Ja mam 16` na zapasie i jest jeszcze troche miejsca, najwyżej będziesz miał zapas bez luftu Albo kupi sobie to do napełniania koła i będzie miał w h*j miejsca hehe i w miejsce zapasu ładuj głośniorrr :kox: Dobrze gada
OKO Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 panowie, czy do bagażnika wejdzie mi zapas 17" ? znaczy w miejsce gdzie ma być koło zapasowe Ja mam 16` na zapasie i jest jeszcze troche miejsca, najwyżej będziesz miał zapas bez luftu Albo kupi sobie to do napełniania koła i będzie miał w h*j miejsca hehe i w miejsce zapasu ładuj głośniorrr :kox: A ja nagram ci muze
Bulczas Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 panowie, czy do bagażnika wejdzie mi zapas 17" ? znaczy w miejsce gdzie ma być koło zapasowe Ja mam 16` na zapasie i jest jeszcze troche miejsca, najwyżej będziesz miał zapas bez luftu Albo kupi sobie to do napełniania koła i będzie miał w h*j miejsca hehe i w miejsce zapasu ładuj głośniorrr :kox: A ja nagram ci muze :polew:
Kędzior Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 A ja nagram ci muze muhehehe no powiem ci że jak wyłączyłem głośniki to nawet i mi się podobało :polew:
OKO Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 A ja nagram ci muze muhehehe no powiem ci że jak wyłączyłem głośniki to nawet i mi się podobało :polew: ja to oglądam TYLKO bez dzwięków
Kędzior Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 A ja nagram ci muze muhehehe no powiem ci że jak wyłączyłem głośniki to nawet i mi się podobało :polew: ja to oglądam TYLKO bez dzwięków nom Stanley to jeszcze sobie wstawisz jakiegoś lcd 42" i będzie git
Bulczas Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Teraz oczywiście jak pójdę to zaczniecie spamować
Kędzior Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Teraz oczywiście jak pójdę to zaczniecie spamować hehe nom na złość zaraz się jakąś d*pę wklei
Kędzior Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 22:14_________________________________________________ ja bym poprosił o dokładną rewizję
stanley Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Kędzior, Basia mówi, ze już ją wklejałeś :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi