akjam Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 a mi się nadal chce spać No taki to pożyje... Ale koniec laby bo już chyba nie masz L4? od poniedziałku do pracy trzeba wkońcu zarobić na jakieś mody No!!
keżor Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 siema Pany ależ były wczoraj Dupcie w Czeko nawet sie kilka razy zakochałem i jak zwykle do mnie podbiła pijana laska , ma sie ten magnes :polew:
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 siema Pany ależ były wczoraj Dupcie w Czeko nawet sie kilka razy zakochałem i jak zwykle do mnie podbiła pijana laska , ma sie ten magnes :polew: siemano prezes uu a fajna ta pijana? wogóle pokaż tą blachare ze spiża może być na pw :gwizdanie:
keżor Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 siema Pany ależ były wczoraj Dupcie w Czeko nawet sie kilka razy zakochałem i jak zwykle do mnie podbiła pijana laska , ma sie ten magnes :polew: siemano prezes uu a fajna ta pijana? wogóle pokaż tą blachare ze spiża może być na pw :gwizdanie: ta pijana to taka foczka dosłownie naszczęście spierdoliłem jej z pola widzenia :polew:zaraz Ci prześle
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Ja tam się nie zakoc**je od pierwszego wejrzenia :gwizdanie:
keżor Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 kuźwa a ja zakochany do teraz jestem ;( ;( no bo ta Twoja też fajna była , zaraz rozpoczne intensywne poszukwania na NK [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 14:29_________________________________________________Krolu , znadź se ją tu http://nasza-klasa.pl/friends/20377189
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Ja tam się nie zakoc**je od pierwszego wejrzenia :gwizdanie: hehe siemka, nom ja też najpierw trzeba porozmawiać i wogóle :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Ja tam się nie zakoc**je od pierwszego wejrzenia :gwizdanie: hehe siemka, nom ja też najpierw trzeba porozmawiać i wogóle :polew: :polew: Tylko szkoda że ta rozmowa jest zawsze niepotrzebna
keżor Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 Ja tam się nie zakoc**je od pierwszego wejrzenia :gwizdanie: hehe siemka, nom ja też najpierw trzeba porozmawiać i wogóle :polew: :polew: Tylko szkoda że ta rozmowa jest zawsze niepotrzebna dlatego ja zakoc**je sie odrazu
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 bo najważniejsze jest żeby było uczucie :gwizdanie: :polew:
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=opU6ehJUP74 To chyba lubicie tą nutkę :polew:
keżor Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=opU6ehJUP74 To chyba lubicie tą nutkę :polew: ja lubie [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 14:41_________________________________________________ bo najważniejsze jest żeby było uczucie :gwizdanie: :polew: bez uczucia nie ma ..
krolu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 bez uczucia nie ma .. jak nie... ta by ci się oddała bez uczucia :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 14:43_________________________________________________ podobna ale za długie włosy :gwizdanie:
keżor Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 zobaczcie sobie ten profil czekolady i powiedzcie że nie żałujecie , że nie poszliście (oczywiście mowa o singlach ) [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 14:44_________________________________________________ bez uczucia nie ma .. jak nie... ta by ci się oddała bez uczucia :gwizdanie: ale ja jak bym nic nie czuł to bym sie jej nie oddał :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 O ku***a padłem :polew: Krolu niedziała foto
Rekomendowane odpowiedzi