akjam Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 właśnie sobię upichciłem zupkę chińską zdolniacha ze mnie co nie? Zalałeś ciępłą wodą?
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 właśnie sobię upichciłem zupkę chińską zdolniacha ze mnie co nie? Zalałeś ciępłą wodą? Pewnie zimną a potem wsadził do kuchenki :polew:
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 właśnie sobię upichciłem zupkę chińską zdolniacha ze mnie co nie? Zalałeś ciępłą wodą? Pewnie zimną a potem wsadził do kuchenki :polew: to to się zalewa jakąś wodą ?? :polew: :polew: głodny , co by tu zjeść nastepny drin? smacznego
akjam Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 właśnie sobię upichciłem zupkę chińską zdolniacha ze mnie co nie? Zalałeś ciępłą wodą? Pewnie zimną a potem wsadził do kuchenki :polew: to to się zalewa jakąś wodą ?? :polew: :polew: głodny , co by tu zjeść nastepny drin? smacznego :polew:
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 :polew: śmieszek hehe ty się szykuj na sobotę a nie zobaczymy czy wtedy będziesz taki wesoły
stanley Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 :polew: śmieszek hehe ty się szykuj na sobotę a nie zobaczymy czy wtedy będziesz taki wesoły będzie armagedon aha, i zero zdjęć, fimików itd :gwizdanie:
akjam Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 :polew: śmieszek hehe ty się szykuj na sobotę a nie zobaczymy czy wtedy będziesz taki wesoły będzie armagedon aha, i zero zdjęć, fimików itd :gwizdanie: To może wezmę te 20 koleżanek, które mnie zaprosiły? :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 :polew: śmieszek hehe ty się szykuj na sobotę a nie zobaczymy czy wtedy będziesz taki wesoły będzie armagedon aha, i zero zdjęć, fimików itd :gwizdanie: Keżorowi się podobały przecież
stanley Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 :polew: śmieszek hehe ty się szykuj na sobotę a nie zobaczymy czy wtedy będziesz taki wesoły będzie armagedon aha, i zero zdjęć, fimików itd :gwizdanie: Keżorowi się podobały przecież Keżor jest fotogeniczny
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 To może wezmę te 20 koleżanek, które mnie zaprosiły? :gwizdanie: :thumbup: :polew: śmieszek hehe ty się szykuj na sobotę a nie zobaczymy czy wtedy będziesz taki wesoły będzie armagedon aha, i zero zdjęć, fimików itd :gwizdanie: :friends: :radocha:
stanley Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 z resztą prezes musiał byc uwieczniony na zdjęciach
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 z resztą prezes musiał byc uwieczniony na zdjęciach nom pozował jak model
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 spadam do wyra trzymcie się baju [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 22:37_________________________________________________jeszcze 6 miejsc wolnych na ogólnopolski
keżor Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 nadrobiłem spam i moge wkońcu coś napisać co do imprezy to ja myśle tak , Gliwice mają d*py w większości przypadków i pewnie piątek i sobote z domu nie wybyją . także im pasuje bardziej piątek. My byliśmy umówienie na sobote , ale kurde , Gliwickie frendzle nas by jutro odwiedziły , lepiej jak dla mnie stanąć na pędzlu i zrobić sobie wolne na jutro i pobawić sie w mega ekipie. Mnie np. nie bawi siedzenie jak w city rocku i picie do gwoździ , było śmiesznie ale wyszło za drogo i za szybko sie skończyło (dla mnie), a tak to piwko bauns piwko bauns piwko szybki sex bauns piwko i będzie zajo ;] no i najważniejszy czynnik , lapsze imprezy zawsze są w piątek nie w sobote czemu Okowi nie pasuje piątek ? no i Miszka na bank da rade jutro , roboty sie nie zmienia o 21
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Oko z tego co pamiętam mówił że ma jakąś imprezę rodzinną, mi jest obojętne czy piątek czy sobota tylko chodzi żeby ludziska od nas byli lokal też jest mi obojętny
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Ja też mogę iść w piątek [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 22:56_________________________________________________Spadam spać jutro weekend
Rekomendowane odpowiedzi